Η Λαϊκή Αγορά Αγίας Παρασκευής έκανε μια μεγάλη προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η Λαϊκή Αγορά  Αγίας Παρασκευής, οδού Μακεδονίας, έκανε μια μεγάλη προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα, προσέφερε περίπου 400 κιλά φρούτα, λαχανικά όσπρια, ρύζι και ψάρια για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο των Λαϊκών Αγορών, κ. Κακαράτζα Χρήστο, το Γενικό Γραμματέα των Λαϊκών Αγορών, κ. Σαρδέλη Γιώργο, τους εθελοντές του ΔΡΑΣΕ, αλλά και τον κ. Γυφτέα Δημήτρη και για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο η οποία θα επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

Τέτοιες προσφορές ενισχύουν αμέριστα την προσπάθειά μας, για να απαλύνουμε τη φτωχοποίηση των ωφελούμενων στις Κοινωνικές μας Δομές.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής

& Εντεταλμένος Σύμβουλος για τις Κοινωνικές Δομές

Γεράσιμος Βλάχος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.