20 χρόνια παρουσίας γιόρτασε η Ένωση Γονέων κόβοντας παράλληλα την πίτα της

kopi pitas Enosi goneon 1

Είκοσι χρόνια προσφοράς στο γονεϊκό χώρο γιόρτασε χθες η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 2ου Γυμνασίου με την παρουσία αρκετών συνδημοτών μας, δημοτικών παραγόντων και εκπροσώπων συλλογικοτήτων της πόλης.

Χαιρετισμό και ιστορική αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία της Ένωσης έκαναν η πρόεδρος κ. Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα, ο πρώτος πρόεδρός της κ. Λεωνίδας Ριτζάκης, ο κ. Μιχάλης Γαβράς που συμμετείχε παλαιότερα στο γονεϊκό κίνημα και η πρώην πρόεδρος κ. Σούλα Θεοδώρου-Χλύκα.

Σύντομος χαιρετισμός έγινε και από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο.

Πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε παλαιότερα μέλη για την προσφορά τους.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική.

kopi pitas Enosi goneon 2

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.