Εφαρμογή προληπτικών μέτρων προστασίας από τις Δασικές Πυρκαγιές στο Βόρειο Τομέα Αθηνών

Καραμέρος-ΠεριφέρειαΟ Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος και πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) του Βόρειου Τομέα ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου του έτους 2015 και στο πλαίσιο του συντονισμού και της συνεργασίας των εμπλεκομένων φορέων σε επίπεδο Περιφέρειας καλεί τα τακτικά μέλη του ΣΟΠΠ Βόρειου Τομέα να συμμετέχουν στη συνεδρίαση του οργάνου που θα γίνει την Δευτέρα 16 Μαρτίου στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου του Δήμου Χαλανδρίου, στην οδό Γρηγορίου Γυφτοπούλου 2, στις 9 το πρωί.
Βασικός στόχος είναι ο συντονισμός και η συνεργασία των αρμόδιων φορέων σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας προκειμένου τα τεθούν όλα τα αναγκαία χρονοδιαγράμματα για την εκτέλεση των απαιτούμενων δράσεων και έργων σχετικά με την πρόληψη και την ετοιμότητα στην αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών.
Στο ΣΟΠΠ Βόρειου Τομέα συμμετέχουν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι των Αρχηγείων του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των οικείων Δήμων του Βόρειου Τομέα, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, του ΕΚΑΒ καθώς και πολλές εθελοντικές οργανώσεις.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.