Τέλος η παράνομη στάθμευση στην κεντρική πλατεία. Τοποθετήθηκε η μπάρα.

Plateia_1

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα της κεντρικής πλατείας της Αγίας Παρασκευής φαίνεται ότι βρήκε λύση σήμερα Παρασκευή 13/3/2015.

Φραγμό στο ασύστολο παρκάρισμα επί της πλατείας και μπροστά στον Ιερό Ναό  (στο οποίο είχαμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν με τελευταίο  άρθρο στις 18/1/2015), βάζει μια μπάρα που τοποθέτησε ο Δήμος στο σημείο εισόδου των αυτοκινήτων.

Υπεύθυνος για τη τοποθέτηση του μηχανισμού απαγόρευσης εισόδου στα αυτοκίνητα ήταν ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Δημήτρης Κονταξής.

Η μπάρα, όπως εξαγγέλθηκε στο ΔΣ, θα ανοίγει μόνο σε γάμους και κηδείες και θα υπάρξει πρόνοια από το Δήμο για μια-δύο θέσεις πάρκινγκ για τους ιερείς.

 

 

 

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.