Με σημαντική προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Bazaar του Συλλόγου “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 29/3/2015, τις πρωινές ώρες το πασχαλινό bazaar που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός” και η ΔΙΩΝΗ.

Bazaar Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός 29-3-15 α

Στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής στήθηκαν πάγκοι με λαμπάδες, καλάθια με πασχαλινή διακόσμηση, χειροποίητα γλυκά του κουταλιού και λικέρ, τα οποία διατίθονταν για ευγενή σκοπό. Τα έσοδα του παζαριού θα προσφερθούν από το Σύλλογο στο Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας για παιδιά με κινητικά προβλήματα.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Μαυράκης, ο Σπύρος Παπασπύρου μέλος του Συλλόγου και του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ και άλλα μέλη του Συλλόγου που βρέθηκαν από νωρίς στην πλατεία για να βοηθήσουν στο εγχείρημα. Την επίσκεψή του έκανε και ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων.

Bazaar Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός 29-3-15 β

Ικανοποιητική η προσέλευση των δημοτών που θέλησαν να ενισχύσουν το σκοπό παρά τον άστατο και βροχερό καιρό. Παράλληλα διατίθονταν λαχνοί για τη λαχειοφόρο αγορά 2015 με 2 tablets και άλλα δώρα, η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 5 Απριλίου 2015.

Το Bazaar θα επαναληφθεί την Κυριακή των Βαΐων στο πολιτιστικό πάρκο “Σταύρος Κώτσης”, όπου μετά τη λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στο κτίριο που στεγάζεται ο Σύλλογος,  θα προβληθεί ταινία που θα παρουσιάζει ένα  οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους λόγω των ημερών  και κατόπιν θα γίνει η κλήρωση των λαχνών.

Bazaar Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός 29-3-15 γ

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.