Η ομάδα των Τζούνιορς του ΑΟ Πηγάσου στον τελικό του 5Χ5

juniors 2014-5 TELIKOS.jpg 3

ΟΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ (γεν. 2004-5) ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5Χ5.
Επάξια η ομάδα των τζούνιορς, μετά τη συμμετοχή της στο FINAL FOUR του κυπέλλου, κατέκτησε μια θέση στον τελικό του πρωταθλήματος.
Το αθλητικό ταξίδι ξεκίνησε το Σεπτέμβρη, στη φάση των ομίλων η ομάδα κατέλαβε την 2η θέση ισοβαθμώντας στην 1η με την ομάδα της ΑΘΗΝΑΣ 90 με απολογισμό 10 νίκες και 2 ήττες. Είχαμε την καλύτερη επίθεση με 75 τέρματα και στους 2 ομίλους και τον 1ο SCORER της κατηγορίας τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ (45 γκολ) που θα βραβευτεί για την επιτυχία του από την Π.Ε.Π.Σ.Σ. για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!!!

juniors 2014-5 TELIKOS
Στην προημιτελική φάση η ομάδα μας απέκλεισε την ομάδα των εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ με 2 νίκες και στον ημιτελικό την αντίστοιχη ομάδα του Ν.Ικονίου πάλι με 2 νίκες εντός και εκτός έδρας.
Αθλητές-παιδιά με αστείρευτο ταλέντο,με ήθος και αξίες, γαλουχημένα με αγωγή από τους γονείς τους, με ποδοσφαιρική παιδεία από τους προπονητές τους, με αγάπη για το άθλημα και το σύλλογο που εκπροσωπούν, με αλτρουισμό αφού τοποθετούν το “εμείς” πάνω από το “εγώ” τους.
Παιδιά, επειδή στα τελευταία παιχνίδια διακρίνουμε ένα άγχος επιπλέον, να ξέρετε οτι φάγαμε την τούρτα και μας έμεινε το κερασάκι, ότι γεύση και να έχει το κερασάκι στο τέλος, για τους προπονητές, τις οικογένειές σας και όσους σας αγαπούν είστε πραγματικοί νικητές στις καρδιές μας. ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

juniors 2014-5 TELIKOS.jpg 2
Συγχαρητήρια ανήκουν στους προπονητές μας Μαραγκό Γιάννη & Κάτσαρη Αυγουστίνο που με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη καθοδηγούν τις ομάδες μας και φέρνουν επιτυχίες για τον αγαπημένο μας σύλλογο.
Υ.Γ. Επειδή πιστεύουμε οτι κάθε αθλητική επιτυχία των συλλόγων του Δήμου μας, που ζούμε και αγαπάμε, αντανακλούν και στο Δήμο, απευθυνόμαστε στην αθλητική ηγεσία του του Δήμου και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τα αυτονόητα για Δικαιοσύνη – Ισονομία – Ίσες Ευκαιρίες…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ….

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.