ΕΙΔΗΣΗ: Δυναμώνει η ΤΕΛΕΙΑ! Στο πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου και ο Φώτης Αλεξόπουλος

ΓΚΛΕΤΣΟΣ - ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΕΛΕΙΑ
Φίλες &  Φίλοι
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι  δεν  θα ήταν ποτέ  δυνατόν,  να παραμείνω «ανενεργός»  πολίτης ,  ειδικά τώρα που η χώρα,   μας  χρειάζεται όλους .
Είναι βέβαιο και ξεκάθαρο πλέον,   ότι   το ήδη υπάρχον πολιτικό  σύστημα θα πρέπει άμεσα να ανανεωθεί με νέες προτάσεις , ιδέες και πολιτικά πρόσωπα .
Μετά από  σοβαρή και  ώριμη πολιτική σκέψη ,  αποφάσισα  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,   να στρατευθώ στο πλευρό του Αποστόλου Γκλέτσου , Δημάρχου Στυλίδας & Πρόεδρου , του κόμματος Τελεία .
 Πιστεύω ότι : ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ , ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
 
*Φώτης Αλεξόπουλος
*Πρ.Αν. Βουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων
*Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής
*Γραμματέας ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος
*Υπάλληλος Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών  
 
Αθήνα  29/4/2015
——————-
 
Γραφεία Αθηνών  του Κόμματος  ΤΕΛΕΙΑ : Γ Σεπτεμβρίου 56
 6ος Όροφος
  Ώρες Λειτουργίας : 9.00 π.μ – 19.00μ.μ
 Τηλ. Κέντρο- Γραμματεία  του Κόμματος : 2105243054 -2108847798
 
 
 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.