Δημιουργία βιολογικού αγροκτήματος από το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης

Το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής καλεί όσες και όσους  ενδιαφέρονται, να παρευρεθούν την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 19.00, στην οδό Επαμεινώνδα 21 στα Πευκάκια, για την δημιουργία βιολογικού αγροκτήματος, στην Αγία Παρασκευή και την συγκρότηση επιτροπή πρωτοβουλίας, για την αυτοδιαχείριση του.

Βιολογικό Αγρόκτημα_1

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video., ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.