ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Διαδηλώνουμε ενάντια στην υπογραφή νέου μνημονίου

Η χωρα μας και ο λαός μας βρίσκονται μπροστά σε ιστορικές εξελίξεις.

Οι 5μηνες διαπραγματεύσεις επιβεβαιώνουν ότι η ΕΕ και το ΔΝΤ είναι εχθροί των εργαζόμενων, εκπροσωπούν τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των τραπεζιτών, καταπατώντας εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, παραβιάζοντας την δημοκρατία και την λαϊκή κυριαρχία

Συνολικότερα, με βάση τις εξελίξεις, τίθεται το ζήτημα του ανοίγματος ενός άλλου δρόμου στην ελληνική κοινωνία, έξω από ευρωζώνη / ΕΕ, με στάση πληρωμών στους δανειστές και διαγραφή του χρέους, με εθνικοποιήσεις τραπεζών και βασικών τομέων της οικονομίας με εργατικό και λαϊκό έλεγχο, με μέτρα άμεσης και ριζικής βελτίωσης της ζωής των εργαζόμενων, με φορολόγηση του μεγάλου πλούτου που μένει έως τώρα ανέπαφος.

Για να διαμορφωθεί μια διέξοδος προς όφελος των εργαζόμενων σε σύγκρουση με την πολιτική ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου.

Η Δημοτική παρέμβαση “Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή” καλεί τους εργαζόμενους και την νεολαία να διαδηλώσουν μαζικά στις 11 του Ιούνη, 6.30 μμ στα Προπύλαια και να κλιμακώσουν τους αγώνες τους αμέσως μετά.

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.