Με ευλάβεια τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός των Αγίων Αναργύρων Πευκακίων

IMG_0428 γιορτή Αγ. Αναργύρων Πευκακίων

Παρά το βροχερό καιρό ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων στα Πευκάκια πραγματοποίησε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στα πλαίσια της αυριανής  γιορτής του.

Τον Μέγα Πανηγυρικό τέλεσαν ο Αρχιμανδρίτης π. Σαράντης Σαράντος και οι πρωτοπρεσβύτεροι π. Νικόλαος Σιάτος, π. Σταύρος Τρικαλιώτης, π. Ιωάννης Χατζηθανάσης, π. Κων/νος Κουνάλης, π. Πέτρος Πανταζής.

Το αδιαχώρητο επικράτησε μέσα στην εκκλησία από τους πιστούς της ενορίας, και όχι μόνο, που πήγαν να προσκηνύσουν την εικόνα των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού.

IMG_0391 γιορτή Αγ. Αναργύρων Πευκακίων

Δυστυχώς λόγω της δυνατής βροχής δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η περιφορά της εικόνας εκτός ναού όπως είχε προγραμματιστεί.

IMG_0383 γιορτή Αγ. Αναργύρων Πευκακίων

Πέρα από τους πιστούς, παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης κκ Βασίλης Ζορμπάς και Βασίλης Γιαννακόπουλος, η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Τσιαμπάς και κ. Σωτήρης Ησαΐας, πρόεδροι τοπικών συλλόγων όπως ο κ. Παναγιώτης Βαβουγυιός, ο κ. Βασίλης Σαββίδης και ο κ. Στέφανος Μπακογιάννης, η πρόεδρος των σπουδαστών των Εργ. Τέχνης κ. Νικολέττα Μπελεχρή-Κυριάκου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως του ναού κ. Γιάννης Αρβανιτάκης.

Αύριο το πρωί στις 7:00 θα τελεστεί ο όρθρος και στη συνέχεια στις 8:30 η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

IMG_0445 γιορτή Αγ. Αναργύρων Πευκακίων

IMG_0414 γιορτή Αγ. Αναργύρων Πευκακίων

IMG_0437 γιορτή Αγ. Αναργύρων Πευκακίων

IMG_0388 γιορτή Αγ. Αναργύρων Πευκακίων

IMG_0373 γιορτή Αγ. Αναργύρων Πευκακίων

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.