Τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ του Δημοτικού Συμβουλίου

NAI-OXI

Το ερώτημα καίριο και δυσκολοαπάντητο.

Τρέχει σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί το μυαλό των Ελλήνων.

ΝΑΙ στην Ευρώπη και το ευρώ ή ΟΧΙ και γυρνάμε στη δραχμή;

Πολλοί διάλεξαν και άλλοι παραμένουν αναποφάσιστοι. Άλλοι δηλώνουν φανερά τι θα ψηφίσουν αύριο και άλλοι σιωπούν.

Όσον αφορά τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής ορισμένοι απάντησαν στο ερώτημα είτε με επίσημη ανακοίνωση, είτε μέσω εικόνων, αναρτήσεων και σχολίων στο διαδίκτυο.

ΝΑΙ δήλωσαν

Οι παρατάξεις  “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” και “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά” μέσω δελτίο τύπου και οι δημοτικοί σύμβουλοι  Γιάννης Λογοθέτης, Γιάννης Σιδέρης, Σωτήρης Ησαΐας, Κώστας Κρητικίδης.

ΟΧΙ δήλωσαν

Η παράταξη “Φυσάει κόντρα στην Αγία Παρασκευή” μέσω δελτίο τύπου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πάνος Γκόνης και  Γιάννης Μποστατζόγλου.

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.