Αρχική ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Πάνος Γκόνης: “Χτες μου έστειλε μήνυμα κάποιος κύριος G.PATOULIS”

Πάνος Γκόνης: “Χτες μου έστειλε μήνυμα κάποιος κύριος G.PATOULIS”

Λάβαμε προ ολίγου την ακόλουθη καταγγελία-ανακοίνωση από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας της Αγίας Παρασκευής κ. Παναγιώτη Γκόνη και τη δημοσιεύουμε αυτούσια.

**********

ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ G.PATOULIS

Αγία Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2015

Χτες το απόγευμα ήρθε μήνυμα στο κινητό μου από κάποιον κύριο G.PATOULIS που είναι λέει Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Αμαρουσίου. Στο μήνυμά του αυτό με προτρέπει, ενωμένος με τους υπόλοιπους Έλληνες να ψηφίσω ναι στην Ευρώπη και στην Ελλάδα της σταθερότητας , της ασφάλειας και της αξιοπρέπειας… Κατά πως μου ταιριάζει έψαξα σε πόσους ακόμα δημοτικούς συμβούλους το έχει στείλει και κατέληξα ότι μάλλον το έχουν λάβει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της χώρας. Πέρα από τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να πληρώσει αυτή τη μαζική αποστολή εκείνο που με προβλημάτισε είναι να μάθω λίγα περισσότερα πράγματα για τον συγκεκριμένο κύριο Γιώργο Πατούλη, έτσι γράφεται και τονίζεται στα ελληνικά το όνομά του. Λοιπόν είναι όντως ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, η οποία σημειωτέον ουδέποτε αποφά¬σισε στη Γενική της Συνέλευση την στάση που θα κρατήσει στο θέμα του δημοψηφίσματος και επίσης είναι ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου που ουσια¬στικά έχει πτωχεύσει από τη δική του χρηστή (;;;!!!) διαχείριση, και τυπικά σώθηκε από τη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, ακριβώς για να μη δημιουργηθούν τεράστια κοινωνικά προβλήματα στους δημότες του Μαρουσιού. Είναι αυτός ο ίδιος που διατηρεί το μεγαλύτερο παράνομο οι¬κοδόμημα της χώρας σε λειτουργία (The Mall Athens).

Ειλικρινά, ενώ μέχρι χτες πίστευα ότι αυτή η αυριανή ψήφος είναι μια ψήφος ταξική, τελικά φαίνεται πως πάνω από όλα είναι μια ψήφος πελα¬τειακή, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η τόσ ο μεγάλη επιμονή από όλους αυτούς τους αυτόκλητες σωτήρες του έθνους (Πατούλης, Παπανδρέου, Μη¬τσοτάκης κλπ) που αφού όλα αυτά τα χρόνια εξάντλησαν ή καλύτερα αποστράγγισαν με τις προσωπικές τους πολιτικές τα δανεικά χρήματα, τώρα εμφανίζονται ως η μόνη λύση για το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούρ¬γησαν. Οταν ο έτερος μεγάλος ηγέτης του «σοσιαλιστικού» χώρου δήλωνε το περίφημο μαζί τα φάγαμε, έκανε μια επικοινωνιακή μετάθεση ευθυνών και δημιο ύργησε τις προϋποθέσεις για το ενοχικό σύνδρομο που μάλλον θα αποτυπωθεί με ένα ικανό ποσοστό του ναι στο εκλογικό αποτέλεσμα της 5ης Ιουλίου. Αξίζει πάντως να αναρωτηθούν όσοι προέρχονται πολιτικά από τον ευρύτερο δημοκρατικό ή και σοσιαλιστικό χώρο ποια ακριβώς θα ήταν η σημερινή στάση όλων εκείνων των πολιτικών που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν την Ενωμένη Ευρώπη, όπως του Φρανσουά Μιτεράν, ή του Χέλμουτ Κολ , ή ακόμα και του Κωνσταντίνου Καραμανλή . Σίγουρα δεν υπήρχε περίπτωση να βρισκόμασταν στην ίδια θέση και να αντιμετωπίζου¬με μόνο με αριθμητικούς όρους το με γεωμετρικούς ρυθμούς αυξανόμενο κοινωνικό πρόβλημα της Ευρώπης . Το πρόβλημα της φτώχιας , της ανερ ¬γίας, της ανέχειας και των ελλειμάτων δεν αποτελεί «προνόμιο» μόνο της Ελλάδας, απλά υλοποιείται πιλοτικά στην χώρα μας στο πλαίσιο της υπο¬τέλειας που εφαρμόζουν οι κατά τόπους πολιτικοί υπάλληλοι των παγκό¬σμιων χρηματοπιστωτικών οργανισμών.

Χτες το απόγευμα ήρθε μήνυμα στο κινητό μου από κάποιον κύριο G.PATOULIS που με κάθε τρόπο υπερασπίζεται αυτούς τους οργανισμούς. Εγώ αύριο λέω να στείλω σε όλους αυτούς ένα άλλο μήνυμα : ΟΧΙ στην υποταγή, ΟΧΙ στην υποτέλεια, ΟΧΙ !!! μήπως τελικά καταφέρουμε να δια¬τηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να δημιουργήσουμε μια πραγματική Ευρώπη των Λαών.

Πάνος Γκόνης

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

για θέματα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού

Δήμου Αγίας Παρασκευής

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.