Ιωάννης Σιδέρης: Τελικά ως Αγία Παρασκευή όντως αλλάζουμε

Αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου η φρέσκια, ακμαία και ολοκληρωμένη πρόταση του Γιάννη Μυλωνάκη για το μέλλον της πόλης μας πέτυχε να προηγηθεί την πρώτη Κυριακή.

Αυτό φάνηκε από το ευρύτερο προεκλογικό κλίμα, το οποίο δεν περιείχε την έντονη τοξικότητα των προηγούμενων ετών.

Αυτό φάνηκε και από την επιλογή των Δημοτών, η οποία δεν στηρίχθηκε σε αυστηρώς κομματικά κριτήρια.

Αυτή η αισιόδοξη προοπτική μένει να επιβεβαιωθεί την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και σε βάθος χρόνου, όταν θα κληθούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον νέο Δήμαρχο να αντιμετωπίσει τα χρονίζοντα προβλήματα και να δώσει τις βέλτιστες δυνατές λύσεις με ευθύνη και αποφασιστικότητα, κάνοντας πράξη αυτό που αξίζει στην πόλη μας: Να μην συμβιβάζεται με αυτό που είναι, αλλά να διεκδικεί αυτό που μπορεί να γίνει.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.