Βοήθεια στους πρόσφυγες του Πεδίου του Άρεως ξανά από τμήμα της Κοινωνικής Πολιτικής

Πεδίον του Άρεως - Δ. Αγ. Παρασκευής 2

Δεύτερη κίνηση συμπαράστασης προς τους πρόσφυγες του Πεδίου του Άρεως πραγματοποιήθηκε σήμερα από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Αυτοκίνητο του Δήμου που εξυπηρετεί το κοινωνικό μαγειρείο με την καθοδήγηση της εθελόντριας και υπεύθυνης του μαγειρείου κ. Ντίνας Μανωλοπούλου και με τη συνοδεία της προϊσταμένης κ. Λύβιας Κανέλλου, μετέφερε στους πρόσφυγες τρόφιμα, λίγα ρούχα (γιατί την προηγούμενη φορά διαπίστωσαν ότι δεν ήταν αυτή η άμεση ανάγκη τους) και προσωπικής φροντίδας και υγιεινής (λεκάνες, πετσέτες κλπ). Όπως είχαμε τονίσει και στο προηγούμενο άρθρο μας οι ανάγκες εστιάζονται περισσότερο σε τροφή και σε είδη νοικοκυριού.

Αυτή τη φορά το αυτοκίνητο του Δήμου σταμάτησε στην είσοδο του πάρκου και ανέλαβαν στη συνέχεια ομάδες Δικτύων Αλληλεγγύης την παραλαβή και διανομή των ειδών, ώστε  η κατανομή να γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες.

Πεδίον του Άρεως πρόσφυγες 1

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.