Αντικαταστάθηκε στύλος οδοφωτισμού επί της Λ. Μεσογείων απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.

Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Αύγουστος παρεμβάσεων σε Κηφισίας και Μεσογείων από την Περιφέρεια Αττικής και διαδικτυακή πλατφόρμα για τα επικίνδυνα σημεία
Σε σειρά επισκευών στους μεγάλους οδικούς άξονες για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας αλλά και τη βελτίωση της αισθητικής της πόλης, προχωρά μέσα στον Αύγουστο η Περιφέρεια Αττικής.

Μεταξύ άλλων εργασιών συντήρησης αντικαταστάθηκε από συνεργεία της ΔΚΕΣΟ , κατεστραμμένος από τροχαίο, στύλος οδοφωτισμού, στη νησίδα που βρίσκεται επί της Λ. Μεσογείων, απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.

Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά: “Καλούμε τους πολίτες να μας υποδεικνύουν διαρκώς σημεία που θα πρέπει να παρεμβαίνουμε καθημερινά. Όπως αποφασίσαμε στην τροποποίηση του προϋπολογισμού του 2015, σε συνεργασία με τον σύλλογο SOS τροχαία Εγκλήματα, θα δημιουργηθεί ιστοσελίδα όπου θα δημοσιεύονται από τους πολίτες φωτογραφίες από τα σημεία παγίδες των οδικών αξόνων σε όλη την Αττική ώστε να επιταχύνονται οι παρεμβάσεις και οι λύσεις από τους αρμόδιους φορείς με πρώτη την Περιφέρεια Αττικής”.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.