Ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής

agia paraskevi exoikonomo 3

Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο (Αιγαίου πελάγους και Νότου). Επίσης οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στους χώρους του Δημοτικού Ωδείου και στις εγκαταστάσεις του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Κοντοπεύκου ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Σταύρος Κώτσης.
Οι εργασίες εκτελούνται με πλήρη ασφάλεια και άψογη επίβλεψη ώστε οι δημότες και τα σωματεία να αθλούνται σε υπερσύγχρονες από πάσης άποψης εγκαταστάσεις.

agia paraskevi exoikonomo 2

Υπενθυμίζεται ότι η ανωτέρω ενεργειακή αναβάθμιση εκτελείται κατόπιν της από 11-3-2015 συμβάσεως μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της αναδόχου εταιρείας για την εκτέλεση του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ»,το οποίο έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής,από το έτος 2013 και χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από πόρους ΕΤΠΑ-ΕΣΠΑ.
Ο ΠΑΟΔΑΠ σε στενή συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών θα συνεχίσει την αναβάθμιση και επέκταση των πολιτιστικών και αθλητικών υποδομών προς όφελος των δημοτών.

agia paraskevi exoikonomo 1

 

Παρατηρήσεις
Γιατί μονίμως η τωρινή Διοίκηση εσκεμμένα δεν αναγνωρίζει δουλειές –προγράμματα που είχαν εντάξει προηγούμενες Διοικήσεις και μάλιστα ολοκληρωμένες; Θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να αδικούνται προσπάθειες ετών άλλων Διοικήσεων, προς αναγνώριση στην πόλη είναι τιμητικό να το λες για να αναγνωρίζεται και η δίκη σου δουλειά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι το πρόγραμμα “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ” το διεκδικούσε ο Βασίλης Γιαννακόπουλος το 2008 και το ένταξε ο Βασίλης  Ζορμπάς, ποσό γύρω στις 750.000 χιλ ευρώ για Δημοτικά έργα, κτίρια και αλλά;

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.