Συνέχεια της επαναλειτουργίας του Πολυχώρου γυναικών «ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

IMG_3818-copy

Με την απόφαση 6/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου συστάθηκε η νέα κοινωνική Δομή Στήριξης Γυναικών του Δήμου Αγίας Παρασκευής «ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

το οποίο θα συμβάλει στην καλύτερη δυνατή υποστήριξη των Γυναικών σε θέματα ισότητας, απασχόλησης και ανεργίας, κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας, δημιουργικότητας, ελεύθερης έκφρασης και ψυχαγωγίας.

Πρόκειται για τη δημιουργία ενός Πολυχώρου δραστηριοτήτων και συνάντησης των γυναικών – δικός τους χώρος- όπου μπορούν να επικοινωνήσουν, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, να ψυχαγωγηθούν και να υποστηριχθούν.

Τα προγράμματα του Κέντρου θα ανακοινωθούν μέσα στον Σεπτέμβριο.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 213 2004594, 213 2004606.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.