Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι «Πολιτιστικές Συναντήσεις Αλέκος Κοντόπουλος»

Χωρίς τίτλο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι «Πολιτιστικές Συναντήσεις Αλέκος Κοντόπουλος», οι οποίες είχαν αναβληθεί το καλοκαίρι λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Πλήθος κόσμου από τις 7 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου παρακολούθησε στον κατάμεστο κάθε βράδυ κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, εκδηλώσεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου με τη συμμετοχή σημαντικών ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά με την υπόσχεση να διατηρηθεί η ποιότητα, η ποικιλία και η άψογη οργανωτική διαδικασία.

Χωρίς τίτλο

—-

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των

φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.