Ρύθμιση παρατάσεως και τροποποιήσεως της αποπληρωμής του Ναού Προφήτη Ηλιού

symvolaio
Το  Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 7 -10-2015 ενέκρινε «Σχέδιο πράξεως παρατάσεως και τροποποιήσεως τιμήματος του προσυμφώνου αγοραπωλησίας μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Ιερού Ενοριακού Ναού Προφήτη Ηλία»,
που αφορά το ακίνητο επί της οδού Ρούμελης 40 στον Τσακό.
Το ακίνητο, που είχε αποκτηθεί από το Δήμο Αγίας Παρασκευής το 2002, μεταβιβάστηκε στον Ναό τον Νοέμβριο του 2004 με προσύμφωνο αγοραπωλησίας και τίμημα όσο ακριβώς ήταν το κόστος του για τον Δήμο.  Ο Ι.Ε.Ν. Προφήτη Ηλία, λόγω των γενικότερων δυσμενών οικονομικών συνθηκών, δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει τις πληρωμές του και ζήτησε επιμήκυνση της αποπληρωμής προκειμένου να μειωθεί το ύψος της ετήσιας δόσης στις αντικειμενικές οικονομικές δυνατότητες του.
Μετά από συνεχείς συζητήσεις, ιδιαίτερα του Αντιδημάρχου Οικ. Υπηρεσιών Σπ. Παπαγεωργίου, με το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ε.Ν. Προφήτη Ηλία, συμφωνήθηκε το προαναφερόμενο εγκριθέν «Σχέδιο πράξεως παρατάσεως και τροποποιήσεως τιμήματος του προσυμφώνου αγοραπωλησίας μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Ιερού Ενοριακού Ναού Προφήτη Ηλία», το οποίο ικανοποιεί και τις δύο πλευρές και δίνει διέξοδο σε ένα θέμα που έδειχνε να είναι δυσεπίλυτο.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.