Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΒΟΛΛΕΪ Με νίκη έφυγε ο ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ από την Αγία Παρασκευή

Με νίκη έφυγε ο ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ από την Αγία Παρασκευή

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική οι κορασίδες της Παλλήνης καρπώθηκαν τη νίκη. Αντιμέτωπες με την ΑΕ Αγίας Παρασκευής (ΑΕΑΠ) στο κλειστό της Νότου, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις κατέκτησαν και τα 3 σετ.

Οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την Παλλήνη. Δυνατά καρφιά και ωραία στοχευμένα σερβίς ήταν το συστατικό του παιχνιδιού των κορασίδων του ΑΟ Παλλήνης.

ΑΕΑΠ – ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  0-3

Τα σετ: 10-25,  16-25,  13-25

Οι κερκίδες ήταν σχεδόν γεμάτες από γονείς, φίλους και συμμαθητές των αθλητριών και των δύο ομάδων. Παρών ο πρόεδρος της ΑΕΑΠ Γιώργος Πετράκης και η Ηλέκτρα Αντωνοπούλου -Πανάγου μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΑΑΑ.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 24/10/15, στις 17:00μμ στο κλειστό της Κάντζας  όπου οι βολλευμπολίστριες της Παλλήνης υποδέχονται τον ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ και προβλέπεται να γίνει ντέρμπυ.

Πολύ καλή η διαιτησία των Αλτιπαρμάκ και Κάππα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΑΠ

Προπονητής: Σωτηρόπουλος Κώστας

Βοηθός προπονητή: Τσέρτος Σπύρος

Παίκτριες: Παραμανίδη Βούλα, Ζέρβα Έφη (Α), Ρέτσα Μαρία, Χαραρά Ζέτα, Δημητρίου Ηρώ, Δριτσέλη Κρυσταλία, Λαλιώτη Ιωάννα, Κωνσταντινίδη Κατερίνα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Προπονητής: Γιαμαλής Δημήτρης

Παίκτριες: Πουρνάρα Νόρα, Παλαμάρη Μαρία, Οικονόμου Βίκυ, Τσόρρι Μαρία, Οικονόμου Ιωάννα, Αγγελή Αριάννα, Μαυρογένη Μαρίνα (λ), Πατσιλίβα Κων/να, Λινάρδου Αναΐς, Σπάη Ευφροσύνη, Κόκκινου Τίνα (Α), Παπαστεφάνου Γεωργία.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter