Μια σημαντική ομιλία από τον Καθηγητή Γ. Χρούσο και το Σύλλογο Επιστημόνων

IMG_5368 copy

Η οικονομική κρίση λαμβάνει παγκόσμιες διαστάσεις, με έκδηλες επιπτώσεις στην κοινωνία (αύξηση των αυτοκτονιών και αύξηση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας από καρδιαγγειακά νοσήματα). Η οικονομική κρίση και το στρες που αυτή συνεπάγεται επιδρούν δυσμενώς στην ελληνική κοινωνία.

IMG_5351 copy

Με θέμα : “Οικονομική κρίση και στρες: Επιπτώσεις στις μελλοντικές γενιές και τρόποι αντιμετώπισης” ο Σύλλογος Επιστημόνων διοργάνωσε επιστημονική εκδήλωση-ομιλία στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής.

Ομιλητής ήταν ο Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Γεώργιος Χρούσος, η παρουσία του οποίου αποτέλεσε εξαιρετική τιμή για το Σύλλογο Επιστημόνων.

Το έργο του Γεώργιου Χρούσου σχετικά με την επίδραση του στρες στην παθογένεια μιας μεγάλης σειράς παθήσεων: ψυχιατρικών, αυτοάνοσων, αλλεργικών και ψυχοσωματικών διαταραχών, έχει αναγνωριστεί διεθνώς.

IMG_5356 copy

Καλωσόρισμα-χαιρετισμό απήυθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων κ. Μιχάλης Φιλιππίδης με την παρουσία των μελών του ΔΣ κκ Σταματία Μπέτση, Καλλιρόη Στρατηγέα, Θεόδωρου Μπριάνη, Νικόλαου Λιάτσου, Ελισάβετ Κωστοπούλου-Ησαΐα και Νικηφόρου Κωνσταντίνου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Σιδέρης, Κώστας Χατζηανδρέου, Γιάννης Λογοθέτης, Έφη Καψοκεφάλου, Σωτήρης Ησαΐας, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Γαβράς, Σπύρος Παπασπύρος, Φώτης Αλεξόπουλος και από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιω/κών ο Βαγγέλης Θεοδοσόπουλος.

IMG_5348 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter