Το Χριστουγεννιάτικο χωριό της ΕΝΕΒΑΠ άνοιξε τις πόρτες του

χριστουγεννιατικο χωριο IMG_6709 copy

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής και χθες 18 Δεκεμβρίου άνοιξε τις πόρτες του.

Με τη φροντίδα της ΕΝΕΒΑΠ, της Ένωσης επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών της πόλης μας τοποθετήθηκαν τα σπιτάκια και μέσα από μια γιορτή με ζωντανή μουσική έδωσαν ένα χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Εκεί σας περιμένει ο Άγιος Βασίλης στο ζεστό φιλόξενο σπιτάκι του, το κατασκευαστικό εργαστήρι όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να δημιουργήσουν αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία τους  και σπιτάκια με προϊόντα των τοπικών καταστημάτων.

χριστουγεννιατικο χωριο IMG_6701 copy

Η πλατεία της Αγίας Παρασκευής προσπαθεί να πάρει λίγο εορταστικό χρώμα, να εναρμονιστεί με το πνεύμα των ημερών. Εκείνο που μοιάζει όμως ξένο και παράταιρο και χαλάει την αισθητική είναι η μεγάλη σιδερένια κατασκευή, το “τρενάκι”, που δεν θα έπρεπε να έχει θέση εκεί ή στη θέση του να υπήρχε ένα πιο μαζεμένο και χριστουγενιάτικο. Θα μπορούσαν να υπάρχουν εκεί κι άλλα σπιτάκια των επαγγελματιών της πόλης για τους δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούν με τους κατοίκους και να προβάλουν τα προϊόντα τους.

Αξίζει η προσπάθεια της ΕΝΕΒΑΠ και του προέδρου της κ. Βασίλη Τσαγκάρη και έπρεπε να στηριχθεί περισσότερο από το Δήμο.

χριστουγεννιατικο χωριο IMG_6712 copy

χριστουγεννιατικο χωριο IMG_6699 copy

χριστουγεννιατικο χωριο IMG_6706 copy

χριστουγεννιατικο χωριο IMG_6723 copy

χριστουγεννιατικο χωριο IMG_6727 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter