Β.Γιαννακόπουλος: Συγχαρητήρια στον Α. Μίχα

 

 

giannakopoylos-v

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ τον αγαπητό μου φίλο και εκλεκτό στέλεχος της Δημοτικής μας Παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» Αναστάσιο Μίχα, για την παραμονή του ως διοικητή στο Νοσοκομείο της Καρύστου.

Είχα την ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε με τον Τάσο να διαπιστώσω το ήθος του, την εργατικότητά του, αλλά και την αποτελεσματικότητά του σε ό,τι κατά καιρούς του ανετίθετο.
Αλλά και από σημαντική θέση ευθύνης του Νοσοκομείου Καρύστου έχει δώσει άριστα δείγματα παραγωγικότητας και χρηστής διοίκησης, πράγμα που αποδεικνύεται από την παραμονή του στη διοίκηση του Νοσοκομείου. Ο Τάσος κατόρθωσε μέσα σε λίγο χρονικό διαστημα να γίνει αγαπητός τόσο στο διοικητικό, όσο και στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου και αναλώθηκε κυριολεκτικά στην υπηρεσία του συνανθρώπου του μέσα στους δύσκολους καιρούς της κρίσης.
Αλλά και στα τοπικά δρώμενα τη πόλης μας η παρουσία του είναι το ίδιο αξιοζήλευτη. Η πολύχρονη παρουσία του και προσφορά του στο Δ.Σ. του Σύλλογου Κατοίκων Τσακού είναι ουσιαστική και καταλυτική στην επίλυση των κατά καιρούς προβλημάτων που αναφύονται.
Καλή συνέχεια Τάσο μου και σε ανώτερα.

Βασίλης Γιαννακόπουλος
Επικεφαλής της Δημ. Παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»
Πρώην δήμαρχος Αγ. Παρασκευής

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter