Μυλωνάκης και Κρητικίδης επίσημα μαζί διεκδικώντας τη νίκη στις εκλογές του Μαΐου

Με το ακόλουθο κείμενο ανακοινώνεται επίσημα η συμπόρευση του δημοτικού συνδυασμού “Συμμαχία Ευθύνης” με τον πλησιέστερο ιδεολογικά χώρο, αυτόν των “Αλλάζουμε” και με την αποδοχή ως υποψηφίου Δημάρχου του κ. Γιάννη Μυλωνάκη.

Ήταν μία κίνηση αναμενόμενη θα λέγαμε, ένας μονόδρομος, καθώς και οι δύο παρατάξεις ορίζονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς και ο επικεφαλής των “Αλλάζουμε” αποτελούσε σημαντικό κεφάλαιο στην παράταξη του κ. Κώστα Κρητικίδη έως την αποχώρησή του (επί ηγεσίας Βασίλη Γιαννακόπουλου).

Γίνεται αντιληπτό ότι οι συνεργασίες που επιζητά το νομοσχέδιο του “Κλεισθένης Ι” ξεκίνησαν με απώτερο στόχο την ισχυροποίηση, την νίκη και την “κατάκτηση” του Δημαρχιακού θώκου.

Δυναμικό παρόν στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές

Συνεδρίασε σήμερα, 11 Φεβρουαρίου, η διευρυμένη Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Παράταξης «Συμμαχία Ευθύνης».

Ύστερα από εισήγηση του επικεφαλής Κώστα Κρητικίδη και στο πνεύμα τις συνεννόησης, σύμπνοιας και συνεργασίας με άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις, με στόχο τη νίκη στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές, αποφασίστηκε ομόφωνα και πανηγυρικά η συνεργασία με την πλησιέστερη προγραμματικά και ιδεολογικά δυναμική δημοτική παράταξη, την παράταξη «Αλλάζουμε» με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Μυλωνάκη.

Σε κοινές συνεδριάσεις, που θα ακολουθήσουν άμεσα,  θα οριστικοποιηθεί το προγραμματικό πλαίσιο, το οποίο θα ανακοινωθεί και θα γίνει ευρέως γνωστό στους δημότες της Αγίας Παρασκευής.