Βασίλης Ζορμπάς: Δήμαρχε, θα πρέπει να ντρέπεσαι

 

Σήμερα το απόγευμα, δέχθηκα τηλεφώνημα από ηλικιωμένη ωφελούμενη του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου, την οποία γνωρίζω πολλά χρόνια ως γιατρός της και η οποία μου είπε επί λέξει τα εξής: «Γιατρέ μου, δεν ντράπηκαν να μας στείλουν να φάμε 4 κουταλιές φακές και ψωμί 3 τουλάχιστον ημερών; Καλύτερα να μην μας έστελναν τίποτε».

Μη γνωρίζοντας αν είναι ακριβής η καταγγελία, διερεύνησα το θέμα και διαπίστωσα ότι είναι πραγματικό γεγονός. Και συνέβη, γιατί οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου απείχαν από την εργασία τους (και θα απέχουν και τις επόμενες μέρες), λόγω του ότι έχουν μείνει απλήρωτοι από τον Οκτώβριο του 2015 (όπως κατ΄επανάληψη έχουμε καταγγείλει) και εμπαίζονται εκ συστήματος τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την συνένοχη δημοτική Αρχή. Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνος των κοινωνικών δομών του Δήμου μας, έχει τοποθετηθεί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος.

Ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, που εκδίδει ανακοινώσεις για «ψύλλου πήδημα», αυτό το κράτησε κρυφό και από την αντιπολίτευση και από τους δημότες. Δήμαρχε, θα πρέπει να ντρέπεσαι.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς

πρ. Δήμαρχος