Διάκριση του Ιάσωνα Λαγού στο Σχολικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Λυκείων – 5 Μαρτίου 2015

κολύμβηση Ι. Λαγός

 

Το Σάββατο 5 Μαρτίου, ο Ιάσων Λαγός, μαθητής της Α’ Λυκείου εκπροσώπησε την Ελληνογαλλική Σχολή Eugene Delacroix στο Σχολικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Λυκείων που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιάσονας πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος 200 μ. ύπτιο με χρόνο 2.14.56 σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και κατέκτησε την 7η θέση μεταξύ παιδιών Α’, Β΄ και Γ’ Λυκείου.

 

“Lycee Franco-Hellenique Eugene Delacroix’s insight:

Αγαπάμε τον αθλητισμό και δεν χάνουμε ευκαιρία να το δείχνουμε. Έτσι φροντίζουμε οι μαθητές μας να συμμετέχουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες.

Έτσι στη κολύμβηση πήγαμε καλά με τον Ιάσονα να προχωράει στου τελικούς.
Στο πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κοριτσιών δεν πήγαμε καλά και δυστυχώς τα κορίτσια μας αποκλείστηκαν στον πρώτο τους αγώνα. Όμως ο ενθουσιασμός τους και η χαρά της συμμετοχής εμάς μας έχει πείσει ότι όπου υπάρχει αθλητική δραστηριότητα που θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε, θα συμμετέχουμε.
Συγχαρητήρια σε όλους και όλες που αποτελούν τις αθλητικές μας αποστολές, γιατί καταφέρνουν να βρίσκουν τον χρόνο ανάμεσα στις υποχρεώσεις τους στο σχολείο, να προπονούνται και να κατεβαίνουν στους αγώνες. Εμείς σε κάθε περίπτωση είμαστε δίπλα τους.”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter