Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού φροντίζει για την πυρασφάλεια του λόφου Τσακού, εμείς κοιμόμαστε;

20150426_164120 lofos TsakouΠάνω στο λόφο Τσακού. Αριστερά ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και δεξιά ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι γείτονες Δήμοι να φροντίζουν για μας.

Στην 4η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Αριθ. Πρωτ.: 8235) του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στις 13 Απριλίου 2016 στα θέματα Ημερησίας Διάταξης που θα συζητηθούν, το 8ο θέμα αναφέρει τα εξής:

8. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τρίμηνης διάρκειας, για έκτακτες και κατεπείγουσες ανάγκες φύλαξης και προστασίας παρυφών Υμηττού, λόφου Τσακού και αστικού πρασίνου καθώς και πυρασφάλειας αυτών, σύμφωνα με το άρθρο 204 του Ν. 3584/2007.

Με απλά λόγια ο γειτονικός Δήμος φροντίζει από τώρα, μήνα Απρίλιο, έγκαιρα να προσλάβει προσωπικό για να διαφυλάξει το πράσινο του Υμηττού αλλά και του λόφου Τσακού που βρίσκεται στα σύνορά μας.

Εμείς τι κάνουμε;

Τόσο στο θέμα πυροπροστασίας για την καλοκαιρινή περίοδο που είναι εποχή υψηλού κινδύνου, όσο και για το λόφο Τσακού;

Το ότι τοποθετήθηκε ένα πυροφυλάκειο το οποίο σύμφωνα με τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Αποστολόπουλο και όπως μάθαμε από τη ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. είναι επισφαλές και το προηγούμενο καλοκαίρι δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε, μας καλύπτει; Μας είναι αρκετό;

Θα τα αφήσουμε όλα για την τελευταία στιγμή;

Και μια τελευταία απορία. Γνωρίζουμε που βρίσκονται τα ακριβή σύνορα με το Χολαργό και μέχρι που φτάνει η ευθύνη του κάθε Δήμου;