SOS: Θα αναλάβουν ιδιώτες στο Κοιμητήριο;

Κοιμητήριο Δήμου Αγ. Παρασκευής

 

Μπαίνουν ιδιώτες στο Κοιμητήριο;

Άραγε αυτό εννοούσε ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος όταν δήλωσε κανα δυο φορές δημοσίως, ότι θα αλλάξει τα πράγματα στο Κοιμητήριο και θα τα κάνει “όπως πρέπει να είναι”;

Έφτασε στα αυτιά μας ότι ο Δήμος σκοπεύει να “βάλει” ιδιωτική επιχείρηση στο νεκροταφείο που θα φροντίζει το άναμα των καντηλιών, το καθάρισμα των τάφων κλπ. Αυτούς, όπως ακούσαμε, θα πληρώνει ο δημότης που αδυνατεί να επισκεφτεί τον τάφο οικείου του προσώπου για να τον φροντίζουν.  Το θύμα λοιπόν θα είναι πάλι ο δημότης. Ότι και να γίνει αυτός θα πληρώνει τέλη και θα ξαναπληρώνει για υπηρεσίες που ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να του προσφέρει. Η διαφορά θα είναι το ποιός θα εισπράττει κάθε φορά.

Ακούστηκε επίσης ότι η ιδιωτική εταιρεία θα αμοίβεται και από το Δήμο για την εργασία που θα αναλάβει, που σημαίνει μια ακόμα σπατάλη.

Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν και πραγματοποιηθούν, η Δημοτική Αρχή του κ. Σταθόπουλου θα έχει αποτύχει για μία ακόμα φορά. Γιατί αυτή δεν είναι λύση του προβλήματος, αλλά μετάθεση σε άλλον και ενέχει τον κίνδυνο να οδηγήσει σε πλήρη ιδιωτικοποίηση του Κοιμητηρίου με την πάροδο του χρόνου.

Αν υποθέσουμε ότι ο Δήμαρχος αντιμετωπίζει πρόβλημα χρηματισμού των υπαλλήλων στο νεκροταφείο, θα μπορούσε να τους αλλάζει σε τακτά σύντομα χρονικά διαστήματα (ως έχει κάθε δικαίωμα), ώστε να μην προλαβαίνουν να … “αποκτήσουν επαφές” και με τον τρόπο αυτό και ο Δήμος και ο δημότης θα οφελούνται. Τόσο απλά.

 

καμπάνα

ΥΓ. Και μην ξεχνάμε ότι τα περιθώρια στενεύουν. Αν σε λιγότερο από ένα χρόνο (15 Μαρτίου 2017) δεν έχουν αρχίσει οι εργασίες και η κατασκευή του ναού στο κοιμητήριο, θα χάσουμε το οικόπεδο που μας παραχώρησε το Δημόσιο…

ΥΓ2. Έρχονται σοβαρές αναταράξεις στην Αγία Παρασκευή. Αναμένονται ειδήσεις πρωτοφανείς! Αυτή η Διοίκηση πρόκειται να γίνει η μεγαλύτερη πηγή ειδήσεων για τα τοπικά και μη ΜΜΕ μέχρι τη λήξη της θητείας της. Μείνετε μαζί  μας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter