Ο Σύλλογος “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός” παρουσίασε το βιβλίο με θέμα “Μιναρέδες: Οι λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη”

1 copy

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και επίκαιρη διάλεξη-παρουσίαση βιβλίου, με θέμα “Μιναρέδες: Οι λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη”, παρακολουθήσαμε σήμερα στο Αρχονταρίκι του Ι.Ν. Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

2 copy

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο ομώνυμος Σύλλογος με ομιλητή τον Στρατιωτικό Δικαστή-Συγγραφέα κ. Χρήστο Τσιαχρή.

3 copy

Ο ομιλητής παρουσίασε, με επιστημονικό τρόπο, την προσπάθεια εξάπλωσης του Ισλαμισμού στην Ευρώπη και αναφέρθηκε στους κινδύνους που προκύπτουν.

4 copy

Την εκδήλωση και τον ομιλητή, προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Μαυράκης. Αρκετές φορές τοποθετήθηκε επί του θέματος και ο προϊστάμενος του Ι.Ν.Αγίας Παρασκευής π. Διονύσιος Κατερίνας.
5 copy
Στον ομιλητή απονεμήθηκε τιμητική διάκριση, για την συνεισφορά του στο επιμορφωτικό έργο του Συλλόγου.
6 copy
Την εκδήλωση παρακολούθησαν, ο πρ. Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Κονταξής και Διονύσης Λέκκας, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Μίνα Μουχτούρη και Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος και τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Παπασπύρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” Παναγιώτης Βαβουγιός με μέλη του προεδρείου του, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης Νικολέτα Μπελεχρή και πλήθος κόσμου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter