Βασίλης Ζορμπάς: Αντιστεκόμαστε στην αναξιοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα1

Αγαπητοί συμπολίτες,

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιδιώκει την εγκαθίδρυση κομματικού Κράτους. Έχει τοποθετήσει σε κάθε κρατική «γωνιά», σε κάθε Υπουργείο, το «μάτι του Μεγάλου Αδελφού», που κινεί τα νήματα προς αυτή την κατεύθυνση: Την κομματοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ. Το φαινόμενο αυτό είναι διαχρονικό, εάν το αναζητήσει κάποιος θα το ανακαλύψει σε όλη την ιστορία από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους.

Όταν πριν ένα μήνα μου ζητήθηκε από τον διοικητή της 1ης ΥΠΕ, Άγγελο Παπαδόπουλο, να καταθέσω αίτηση-βιογραφικό, για να κριθώ για τη θέση του Υπεύθυνου της Μονάδας Υγείας ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής, αφού έχω όλα τα προσόντα, αφελώς τα κατέθεσα. Πριν καταθέσω την αίτηση, υπέβαλα στον διοικητή το ερώτημα, ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή και ποιοι είναι οι «κριτές». Φυσικά, απάντηση δεν έλαβα ποτέ.

Είπα προηγουμένως ότι «αφελώς» κατέθεσα την αίτηση  καθότι,  όπως αντιλήφθηκα στη συνέχεια, μου έλειπε το βασικότερο δικαιολογητικό: Το «Πιστοποιητικό Κοινωνικών Φρονημάτων» ή καλύτερα «ΣΥΡΙΖΑΪΚΩΝ Φρονημάτων». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μη επιλογή μου ως Υπεύθυνου της Μονάδας, παρότι είχα όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.

Οι επιλογές που γίνονται σήμερα στον κρατικό μηχανισμό, είναι από και για ανθρώπους του πρώην «βαθέος ΠΑΣΟΚ», οι οποίοι αφού εκμεταλλεύθηκαν το συγκεκριμένο κόμμα για πολλά χρόνια, ξαφνικά είδαν το «φώς της επανάστασης το αληθινό» και έσπευσαν να βολευτούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστό ότι πάντα οι «εξουσίες» έβρισκαν ανθρώπους «προσκυνημένους» για να επανδρώσουν τον κρατικό μηχανισμό. Σαλτιμπάγκους, που μεταπηδούν εύκολα από κόμμα σε κόμμα, αρκεί να βολεύονται κάθε φορά . Είναι απορίας άξιο,  πώς αυτά τα κόμματα, ενώ γνωρίζουν το ποιόν και τον χαρακτήρα τους, τους αποδέχονται κάθε φορά. Κάποια στιγμή και στην Ελλάδα  πρέπει να δημιουργηθούν κόμματα και παρατάξεις με Αξίες, που να ενδιαφέρονται για την πατρίδα και όχι για να βολεύονται κάποιοι «ημέτεροι» σε «καρέκλες».

Αγαπητοί συμπολίτες, αυτές οι ενέργειες των ΣΥΡΙΖΑ (με  δεκανίκι τους ΑΝΕΛ), προκαλούν βαθύ κοινωνικό και πολιτικό διχασμό. Ό,τι χειρότερο, ειδικά αυτή τη στιγμή, για την πατρίδα μας. Όλοι έχουμε τη δημοκρατική υποχρέωση να αντισταθούμε σε τέτοια φαινόμενα κοινωνικού διχασμού και αναξιοκρατίας. Η κάθε κυβέρνηση, έχει υποχρέωση να στελεχώνει τον Κρατικό μηχανισμό με τους άξιους και όχι με τους «αυλοκόλακες» ανάξιους.

Αγαπητοί συμπολίτες, απαξιώστε και «τρομοκρατήστε» τους «τρομοκράτες» κομματικούς εγκάθετους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος

πρ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter