Ο Τίμος Κωστόπουλος πάει για τρίποντο στο πλευρό της Κ.Α.Π.

timos-kostopoulos-kap

Γράφει η Λένα Μαρκή

Μπορεί να γκρινιάζουμε συνέχεια σ’ αυτή την πόλη, αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι – δημότες που αποτελούν σταθερές αξίες. Είναι άνθρωποι που βοηθούν ακόμα και από τα παρασκήνια και δεν έχουν ανάγκη να είναι πρωταγωνιστές κάτω από τους προβολείς.

Ένας από αυτούς είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών (επί Δημαρχίας Βασίλη Ζορμπά) κ. Τίμος Κωστόπουλος, που μόλις πρόσφατα τον ανακαλύψαμε στη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (Κ.Α.Π.).

Ο κ. Κωστόπουλος αφού στήριξε νευραλγικούς τομείς της Διοίκησης του Δήμου, όπως η κοινωνική πολιτική και τα οικονομικά, τώρα στρέφεται σε ένα άλλο μεγάλο κομμάτι της πόλης τον αθλητισμό. Μετά από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν  την  4η Δεκεμβρίου 2016, αναλαμβάνει θέση κλειδί σε ένα μπασκετικό σωματείο με μεγάλες κατακτήσεις που έχει προβάλει την Αγία Παρασκευή πανελλαδικά.

Θεωρούμε πως έχοντας ως εφόδια σπουδές Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο City University του Λονδίνου και μεταπτυχιακό τίτλο στα χρηματοοικονομικά, θα αποτελέσει σημαντικό διοικητικό εργαλείο στο πλευρό του προέδρου της Κ.Α.Π. , κ. Οικονόμου.

Εξάλλου το παρελθόν του κ. Τίμου Κωστόπουλου μας το εγγυάται. Ασχολήθηκε με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίας Παρασκευής, μιας από τις κοινωνικές δομές που δημιούργησε η Δημοτική Αρχή του Βασίλη Ζορμπά και όπου με δικές του ενέργειες μεγάλες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας μας προσέφεραν δωρεάν τον εξοπλισμό, πολλούς τόνους τρόφιμα και κουπόνια γευμάτων για τους άπορους συνδημότες μας. Αναλαμβάνοντας, κατόπιν, την Αντιδημαρχία Οικονομικών πέτυχε, εργαζόμενος εντατικά και αθόρυβα, να παρουσιάσει  πλεονασματικό ισολογισμό χρήσης.

Το ενδιαφέρον του κ. Κωστόπουλου για τον αθλητισμό δεν είναι ούτε ξαφνικό, ούτε σημερινό. Ας θυμηθούμε ότι το 2013 με επιστολή του ζητάει από την EUROBANK επιχορήγηση για τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής,  αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που αυτά επιτελούν στην νεολαία της πόλης. Αποτέλεσμα να λάβει από τον Γ.Σ.Α.Π., το σωματείο του γυναικείου μπάσκετ,  επιστολή  με ευχαριστίες και συγχαρητήρια.

Παρακολουθούμε ανάμεσά μας έναν νέο άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά της πόλης εδώ και μερικά χρόνια και προσφέρει με τεράστια επιτυχία χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Έναν αξιόλογο επιστήμονα που ενώ είχε όλες τις προοπτικές να φύγει στο εξωτερικό, όπως δυστυχώς πολλοί άλλοι ‘Έλληνες επιστήμονες λόγω της άσχημης κοινωνικοοικονομικής κατάστασης της Ελλάδας με την εμπλοκή του ΔΝΤ και την υπογραφή των μνημονίων, εκείνος επέλεξε να παραμείνει και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην πόλη της Αγίας Παρασκευής όπου και κατοικεί. Επέλεξε να προσφέρει στην πόλη του και έβαλε όλες τις δυνάμεις του για το σκοπό αυτό, εξ ου και η δεδομένη επιτυχία με ότι καταπιάνεται. Βάζει στόχους, τους μελετάει και … χτυπάει κέντρο.

Αναμενόμενο είναι επομένως να δούμε τον κ. Τίμο Κωστόπουλο να δρα με επιτυχία μαζί με το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μπάσκετ ανδρών της Αγίας Παρασκευής και εμείς θα είμαστε εδώ να τους στηρίζουμε.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter