Βασίλης Σάρκουλας : Χρειάζεται Αρετή και Τόλμη ο ΠΑΟΔΑΠ

Εικόνα1

Με θλίψη διάβασα την ανακοίνωση του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, με αφορμή την προσφυγή των γυμναστών στη δικαιοσύνη, που ουσιαστικά έγινε εναντίον του. Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση, όπου το 2015 ο ΠΑΟΔΑΠ απασχολούσε γυμναστές χωρίς σύμβαση και χωρίς ασφάλιση!! Αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ φαινόμενο έγινε με ευθύνη του ίδιου του προέδρου Σωτήρη Παπαμιχαήλ (αλλά και του δημάρχου που τον καλύπτει), αφού λόγω των ιδεοληψιών αλλά και της γνωστής πλέον αδυναμίας διοίκησης του, δεν μερίμνησε ώστε να συνάψει τις σχετικές συμβάσεις. Τελικά οι γυμναστές όχι μόνο δούλευαν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, αλλά κατέληξαν απολυμένοι και εκτός συμβάσεων το 2016. Υπενθυμίζεται ότι απλήρωτοι καθηγητές υπάρχουν ακόμη και σήμερα και στα Εργαστήρια Τέχνης αλλά και στο Ωδείο. Προφανώς η τακτική του προέδρου είναι να φέρει την πλήρη διάλυση του ΠΑΟΔΑΠ σε όλα τα επίπεδα. Την ίδια στιγμή λοιπόν που τα τελευταία δυόμιση χρόνια ο ΠΑΟΔΑΠ κάθε μέρα διαλύεται, ο πρόεδρος κατά τη γνωστή του τακτική , προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες του αλλού, είτε στους υπαλλήλους είτε στην αντιπολίτευση.


Πρόεδρε, χρειάζεται Αρετή και Τόλμη η θέση που κατέχεις. Δυόμιση χρόνια, αποδεικνύεις καθημερινά ότι δεν διαθέτεις ούτε το ένα ούτε το άλλο.


-Αρετή
Διότι όλες οι διοικήσεις στο παρελθόν προσπαθούσαν και το κατάφερναν σε έναν βαθμό, να παραλαμβάνουν μια κατάσταση και ο καθένας να προσθέτει το λιθαράκι του προς το βέλτιστο. Εσείς  παραλάβετε έναν ακμαιότατο ΠΑΟΔΑΠ με συνεχώς ανοδικές τάσεις, και τον μετατρέψατε σε Νομικό Πρόσωπο ΦΑΝΤΑΣΜΑ! Ενδεικτικά αναφέρω τα Εργαστήρια Τέχνης όπου παραλάβατε 360 περίπου εγγεγραμμένους ενήλικες σπουδαστές και αυτή τη στιγμή ζήτημα αν υπάρχουν 70.


-Αλλά σου λείπει και η Τόλμη!
Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Αντί να τα αναγνωρίσεις και να προσπαθήσεις να τα διορθώσεις, η αλαζονεία σου σε ωθεί στο να ρίχνεις τις ευθύνες σου σε ανθρώπους άσχετους.
Θα έλεγε κάποιος ότι η συμπεριφορά σου και οι “επιδόσεις” σου στη διοίκηση , σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα και ότι όσο πιο πολύ καιρό μένεις στη θέση σου, τόσο ενισχύεται η θέση της αντιπολίτευσης, και προσωπικά η δίκη μου ως πρ. Προέδρου.


Επειδή όμως τον πονάω τον ΠΑΟΔΑΠ, κάνω έκκληση: Πρόεδρε, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. Θα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τον ΠΑΟΔΑΠ, που δεν αντέχει άλλο.

.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΡΚΟΥΛΑΣ
Χειρουργός Οδοντίατρος
πρ.Προεδρος ΠΑΟΔΑΠ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter