Οι παίδες του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ δεύτεροι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!!! Μπράβο στην ομάδα

FB_IMG_1491426161414

Μετά από μια δυνατή αγωνιστική χρονιά και παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισαν, οι παίδες του Αθλητικού Σωματείου Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Αγίας Παρασκευής κατάφεραν μια σημαντική επιτυχία, να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η αθλητική τους παρουσία τίμησε την Αγία Παρασκευή και το ήθος που επέδειξαν ήταν η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη. Το σωστό και το δίκαιο θα ήταν να διοργανωθεί και για αυτούς τους αθλητές μια γιορτή και να φωτογραφηθούν και αυτοί μαζί με το Δήμαρχο, όπως συνέβη και με άλλα σωματεία της Αγίας Παρασκευής. Όμως αυτό δεν μειώνει στο ελάχιστο την αξία και την επιτυχία τους. Δεν μειώνει ούτε την ικανότητα των δύο προπονητών, κ.κ. Αυγουστίνου Κάτσαρη και Γιάννη Μαραγκού, να πλάθουν πρωταθλητές.

Τα συγχαρητήριά μας σε αθλητές και προπονητές και τους ευχόμαστε του χρόνου να κατακτήσουν την κορυφή. Εξάλλου οι αγώνες κερδίζονται με την καρδιά και όχι με τις φωτογραφίες και τις επιχορηγήσεις.

FB_IMG_1490647707571

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του σωματείου.

Δελτίο Τύπου

 

Την Τετάρτη 5/4/2017 η ομάδα μας, ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής έδωσε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα για την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Σάλας στην κατηγορία των Παίδων στην έδρα του Ερμή Ζωγράφου.

Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπου η ομάδα μας προηγήθηκε με 0-2, τελικά όμως τη νίκη πήρε με 3 – 2 ο Ερμής Ζωγράφου κατακτώντας έτσι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σάλας στην κατηγορία των παίδων για την περίοδο 2016 – 2017.

Αγωνιστικά έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πάθος και αθλητικό ήθος. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-2, και τελικό 3-2. Τα γκολ για τον Πήγασο πέτυχαν οι Θοδωρής Κοντόπουλος 1 και ο Λαψάτης Γιάννης 1.

FB_IMG_1491426178056Επίσης στην τελετή απονομής του τίτλου βραβεύτηκε και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα μας και είναι ο Σούλης Δημήτρης με 58 τέρματα!!!!

Τα θερμά συγχαρητήρια στον Ερμή Ζωγράφου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά και τους συντελεστές αυτής της πορείας στο πρωτάθλημα της περιόδου 2016-17.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αθλητές και προπονητές με συστηματική δουλειά και προσήλωση στο στόχο κατάφεραν να φέρουν την ομάδας μας στη δεύτερη θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Σάλας στην κατηγορία των παίδων και μπροστά από συλλόγους με πολυάριθμες ακαδημίες και με πολυετή παρουσία στο χώρο.

Η ομάδα μας με προβλήματα που έχουν αναλυθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις, αλλά αξίζει συνοπτικά να αναφερθούν, όπως:

1) η παραχώρηση ακατάλληλων και ελάχιστων ωρών  προπόνησης 15:00 εως17:00 δύο φορές την εβδομάδα!!!!,

2) έδρα εκτός Αγίας Παρασκευής!!!!!,

3) ούτε ένα ευρώ επιχορήγηση!!!!

Κατάφερε να πλησιάσει έναν στόχο, που τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην αρχή της αθλητικής περιόδου φάνταζε ανέφικτος!!!!!

Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης μας κάνει περήφανους για την προσπάθεια αυτών των παιδιών και δηλώνουμε ότι θα είμαστε μαζί τους για να συνεχίσουμε και στην επόμενη κατηγορία των εφήβων.

Κύριε δήμαρχε είμαστε και εμείς δημότες της Αγίας Παρασκευής!!!!!!

Θα είμαστε εδώ για να σας το θυμίζουμε!!!!!!!

Έχετε τον λόγο μας.

FB_IMG_1490647615740

FB_IMG_1490647695701