ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέο δυνατό στέλεχος ενισχύει την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά

zorbas - balaskas

 Η παράταξη “Αγία Παρασκευή, η πόλη μας” ενισχύεται στην πορεία προς τις εκλογές του 2019, με έναν αξιόλογο εκπαιδευτικό της πόλης μας, τον κ. Αθανάσιο Μπαλάσκα.  Έπειτα από συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Βασίλης Ζορμπάς με τον κ. Μπαλάσκα συμφώνησαν να συμπορευτούν με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανάπτυξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ο κ. Μπαλάσκας είναι καθηγητής Φυσικός στο 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής, ένας δραστήριος επιστήμονας με πλούσιο βιογραφικό, που συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του προφίλ του δημόσιου σχολείου ξεκινώντας από τον χώρο εργασίας του και  έχει δραστηριοποιηθεί στο θέμα της ακτινοβολίας των κεραιών κινητής τηλεφωνίας έχοντας στείλει και σχετικά άρθρα στην ιστοσελίδα μας.

Όσον αφορά τη συνδικαλιστική του δράση υπήρξε υποψήφιος στις εκλογές του Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. (2016) με το συνδυασμό «Όλοι Μαζί – Ανεξάρτητες Ενωτικές Κινήσεις», όπου ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο συνδυασμό. Επίσης διατέλεσε Β’ Αναπληρωτής Συντονιστής (2013-2014) της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ειδικότητας Φυσικοί Ραδιοηλεκτρολόγοι ΠΕ12.10.

Ακολουθεί το βιογραφικό του νέου μέλους της πλέον, του κ. Αθανασίου Μπαλάσκα.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

balaskas athanasiosΓεννήθηκα το 1977 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Το 1985 εγκαταστάθηκα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο όπου τελείωσα το Λύκειο. Το 1996 πέτυχα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το οποίο και τελείωσα το 2001. Συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο τμήμα και το 2004 απέκτησα Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (MSc) στην Ηλεκτρονική Φυσική (Ραδιοηλεκτρολογία) με κατεύθυνση ειδίκευσης στην Ηλεκτρονική Τεχνολογία Τηλεπικοινωνιών. Η Διπλωματική Εργασία των Μεταπτυχιακών μου Σπουδών είχε τίτλο «Υπολογισμός της απόστασης ασφαλείας στο κοντινό πεδίο των κεραιών σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας» και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND. Το Σεπτέμβρη του 2004 κατατάχτηκα ως σμηνίτης στην Πολεμική Αεροπορία και εκπαιδεύτηκα ως Βοηθός Ελεγκτού Πτήσεων. Το Σεπτέμβρη του 2006 διορίστηκα ως μόνιμος εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ12.10 (Φυσικός Ραδιοηλεκτρολόγος). Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Σήμερα διδάσκω στο 1ο Γενικό Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

Δείτε το αναλυτικό βιογραφικό μου στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

Σημ. Από έγκυρες πληροφορίες μαθαίνουμε ότι η παράταξη του κ. Βασίλη Ζορμπά ετοιμάζεται για “hattrik μεταγραφών”  νέων στελεχών που θα ανακοινωθούν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι στο aparaskevi-images.gr.