Δήμος Αγ. Παρασκευής: Η τελική σταυροδοσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2010

Οι Ελληνικές Αυτοδιοικητικές εκλογές μπορεί να τελούνται μία ή και δύο Κυριακές όμως η όλη προετοιμασία και η διαδικασία προς αυτές αρχίζει χρόνια πριν. Είναι λογικό κάθε δημότης που επιθυμεί να συμμετέχει ως υποψήφιος Δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος θα πρέπει να κάνει το σχεδιασμό του, να προγραμματίσει δράσεις και να επιλέξει τους συνοδοιπόρους του.

Και αν όλα αυτά τις προηγούμενες χρονιές αποτελούσαν κατά κάποιο τρόπο ρουτίνα, η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, θα είναι σαφώς πιο ταραχώδης. Αιτία, η πρόθεση του υπουργού Εσωτερικών  κ. Πάνου Σκουρλέτη να εφαρμοστεί η μέθοδος της απλής αναλογικής με ασφαλιστικές δικλείδες, που αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω στη διαδικασία εκλογής.

Ήδη στο Δήμο Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν οι παρασκηνιακές κινητοποιήσεις παλαιών και νέων υποψηφίων μιας και ο χρόνος περνάει γρήγορα.

Για να λύσουμε κάποιες απορίες και να βοηθήσουμε όλους στους συσχετισμούς και στους υπολογισμούς τους, δημοσιεύουμε (με αλφαβητική σειρά) τα επίσημα τελικά αποτελέσματα του Πρωτοδικείου της σταυροδοσίας των υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές του 2010 στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, ανά παράταξη.

agiaparaskevi_ipolimas

2010-ΨΗΦΟΔΟΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ -Αγία Παρασκευή, η πόλη μας-

nea epoxi adewsmefti nea poli 2010

2010-ΨΗΦΟΔΟΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ -Αγία Παρασκευή Νέα Εποχή-Αδέσμευτη Νέα Πόλη

laiki

2010-ΨΗΦΟΔΟΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ -Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής-

SIMA-MAZI-AGIA-PARASKEVI

2010-ΨΗΦΟΔΟΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ -Μαζί για την Αγία Παρασκευή-

 

niki gia tin agia par

2010-ΨΗΦΟΔΟΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ -Νίκη για την Αγία Παρασκευή-

 

Υποψήφιοι των 5 Παρατάξεων

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook   ή στο Twitter