Αγιασμός σήμερα για τα παιδάκια στον Δ΄ Βρεφονηπιακό σταθμό

Όταν αγαπάς πραγματικά κάτι το αποδεικνύεις συνεχώς και αβίαστα. Αιτία αυτής της διαπίστωσης είναι μια παρατήρηση που έχουμε κάνει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σχετικά με δύο δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που είναι πάντα παρόντες σε σημαντικά γεγονότα του Νομικού Προσώπου που κάποτε ηγούνταν.

Ο λόγος για την κ. Έφη Καψοκεφάλου πρώην πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών (ΠΑΙΣΔΑΠ) και τον κ. Διονύση Λέκκα πρώην αντιπρόεδρο του ίδιου Ν.Π.. Και οι δύο βρίσκονται συνεχώς κοντά και στηρίζουν με τον τρόπο τους και την παρουσία τους τους εργαζόμενους και  τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτούς.

Σήμερα παραβρέθηκαν για μια ακόμη χρονιά στον αγιασμό που τελέστηκε από τον ιερέα π. Σταύρο Τρικαλιώτη στον Δ΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό στα Πευκάκια, μαζί με την νυν πρόεδρο κ. Μ. Δημητρίου Καβρουδάκη, την Διευθύντρια κ. Αναστασία Γιαννάκη και το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό.

Η κ. Καψοκεφάλου μετέφερε τις ευχές του πρώην Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά και τόνισε ότι ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός αποτελεί πολιτικό και πνευματικό «παιδί» του κ. Ζορμπά και έμπνευση και υλοποίηση του ιδίου και της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας». Μακάρι, είπε, να γεμίσει η πόλη με τέτοια στολίδια. Ευχήθηκε να διανύσουν μία δημιουργική χρονιά με σύνεση και ηρεμία.

Ευχές για τη σχολική χρονιά έδωσε και ο κ. Λέκκας.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν οι αγιασμοί και των υπολοίπων παιδικών σταθμών σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τετάρτη, 11/10/2017 Β΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός, Λάδωνος 5, στις 10:30 πμ. Ε΄ Νηπιακός Σταθμός,  Αφροδίτης 12, στις 11:30 πμ.

Πέμπτη, 12/10/2017 Γ΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός, Πάρου 16 & Δωδεκανήσου, στις 10:30 πμ.

Παρασκευή    13/10/2017 Α΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός, Βορρά 7,στις 10:30 πμ. Ζ΄ Νηπιακός Σταθμός, Τρωάδος 3, στις 11:30 πμ.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter