Χριστουγεννιάτικο happening από το Σύλλογο Τσακού με χορούς και κάλαντα

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα απέκτησε σήμερα (16-12-2017) το μεσημέρι η πλατεία Τσακού στην Αγία Παρασκευή.

Ο τοπικός σύλλογος κατάφερε και φέτος να συγκεντρώσει τους κατοίκους γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στηθεί στην πλατεία και ήταν φορτωμένο με διάφορα στολίδια.

Ο Σύλλογος συμμετείχε με τα χορευτικά του τμήματα, Latin ενηλίκων και παραδοσιακών χορών από τα παιδιά. Και οι δύο ομάδες μας κατέπληξαν με τις χορευτικές τους ικανότητες και παρέσυραν τους κατοίκους στη χαρούμενη διάθεση των ημερών.

Την έναρξη της γιορτής έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τσακού κ. Παναγιώτης Πανουτσακόπουλος, με τη στήριξη των μελών του Δ.Σ. που ήταν παρόντα, που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια ευχές έδωσαν ο Δήμαρχος της πόλης και οι πρώην Δήμαρχοι Βασίλης Ζορμπάς και Βασίλης Γιαννακόπουλος που μίλησαν για ενότητα, δημιουργία και καλές γιορτές. Παρών ήταν και ο πρώην πρόεδρος και μέλος του συλλόγου κ. Βασίλης Σαββίδης.

Χριστουγεννιάτικα κεράσματα, ποτά και αναψυκτικά προσφέρονταν σε μικρούς και μεγάλους.

Η όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έκλεισε μετά από κάποιες ώρες όταν όλοι μαζί έψαλλαν τα κάλαντα. Πρόλαβαν να έχουν σύμμαχο τον καλό καιρό.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter