Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ Απομάκρυνση της παράνομης κεραίας από το κτίριο του ΟΤΕ μετά από αγώνες...

Απομάκρυνση της παράνομης κεραίας από το κτίριο του ΟΤΕ μετά από αγώνες κατοίκων και συλλόγων Γονέων

Κατέβηκε  την  Τετάρτη  28 Μαρτίου 2018 η κεραία κινητής τηλεφωνίας που ήταν τοποθετημένη στο κτίριο του ΟΤΕ στην οδό Σχολείου 11 στον Αι Γιάννη, δικαιώνοντας τον αγώνα της Επιτροπής κατοίκων, των Συλλόγων Γονέων των 1ου και 8ου Δημοτικών σχολείων και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, καθώς βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από σπίτια όπως και από τα Σχολεία και το 9ο Νηπιαγωγείο, σύμφωνα δε με μετρήσεις  εξέπεμπε ακτινοβολία ιδιαίτερα επιβαρυντική για την υγεία των περιοίκων και των παιδιών.
Η εταιρεία υποχρεώθηκε να διακόψει  τη λειτουργία και να απομακρύνει  τα μηχανήματα και εξαρτήματα της κεραίας μετά την απόρριψη από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών  της αίτηση της για ανάκληση της 4292/2017  απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου, που  έκανε δεκτή την  αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων  15 κατοίκων, του Δήμου Αγίας Παρασκευής όπως και των Συλλόγων Γονέων των Δημοτικών σχολείων. Η απόφαση ισχύει μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της κύριας αγωγής για απομάκρυνση της κεραίας.
Υπενθυμίζουμε ότι με κοινό αγώνα κατοίκων και  Δήμου επιτεύχθηκε το 2016 η οριστική ανάκληση άδειας και η αποξήλωση της παράνομης κεραίας επί των οδών Ολυμπίας & Θήρας στο Κοντόπευκο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter