Ανεγκέφαλοι νεαροί πετούν πέτρες στους κατοίκους του λόφου Τσακού

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής Τσακού και ιδιαίτερα προς το τέρμα της οδού Κριεζιώτου, δύο νεαροί πετούν πέτρες προς την μεριά των σπιτιών. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, οι νεαροί κρύβονται στα δέντρα του λόφου και μέσα στη νύχτα πετούν πέτρες προκαλώντας ζημιές στις κατοικίες.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι παρόλο που κλήθηκε η αστυνομία μάλιστα 3 φορές μέσα σε 15 μέρες, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και να θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα όσων κατοικούν εκεί.

Μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και να διαβάσετε το κείμενο, που ανήρτησε κάτοικος σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να αντιληφθείτε το μέγεθος των πετρών και να διαβάσετε την περιγραφή των όσων συμβαίνουν στο λόφο τα τελευταία βράδια.

“Αυτά είναι από τα “λίγα” και “μικρά πετραδάκια” που δεχόμαστε οι κάτοικοι του λόφου τσακού αρκετά βράδια εδώ κ περίπου 1 μήνα από 2 ανεγκέφαλους νεαρούς!!έχει κληθεί η αστυνομία 3 φορές σε διάστημα 15 ημερών κι απλά συνεχίζουν!!Δε σέβονται καν το γεγονός ότι είμαι εγκυμονούσα (τους έχω φωνάξει να σταματήσουν μιας κ μας διαταράσσουν 12,1 και 3 τα ξημερώματα)!!!ο λόφος μας έχει γίνει πια ξέφραγο αμπέλι….κάτι πρέπει να γίνει!οι υλικές ζημιές είναι το λιγότερο. αλλά όταν βγαίνεις να κανείς παρατήρηση κι απλά συνεχίζουν να εκτοξεύουν “πετραδάκια” μετά πρόκειται για πρόκληση σωματικής βλάβης!!!”