ΕΦΗ ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΥ: «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» της Καθημερινότητας, πλαστικά κολωνάκια

“Ακόμη μια άποψη της έλλειψης ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, αυτού του πολιτισμού, της καθημερινότητας του πολίτη!!!” Γράφει η κ. Έφη Καψοκεφάλου και συνεχίζει

“ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ

Τώρα εδώ μπροστά μου, πατάει τα πλαστικά κολωνάκια του κ. Κονταξή κι ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο. (σ.σ. το φορτηγό που βλέπετε στη φωτογραφία)

Γιατί, γέμισε ο κ. Δ. Κονταξής την πόλη μας με αυτά τα ακαλαίσθητα, μη λειτουργικά και ΑΧΡΗΣΤΑ κολωνάκια?

Πόσο πολύ υποβαθμίζεται η πόλη μας …

Και η καθημερινότητα μας?”

Είναι γεγονός πως με τόσα πορτοκαλί πλαστικά κολωνάκια ολόκληρη η πόλη μοιάζει με ένα μεγάλο εργοτάξιο, που όμως στην ουσία δεν γίνεται κανένα σημαντικό έργο. Αντίθετα υποδεικνύει μια προχειρότητα στην αντιμετώπιση ενός πολύ σοβαρού προβλήματος, αυτού του παράνομου παρκαρίσματος.

Όπως σχολίασε η κ. Καψοκεφάλου σε επικοινωνία που είχαμε, τουλάχιστον όλες οι προηγούμενες Διοικήσεις του Δήμου, πέραν μιας εποχής που τέθηκαν τα ξιφοειδή κολωνάκια στην Αγίου Ιωάννου, τοποθετούσαν κολωνάκια επιπέδου. Θα μπορούσε να παραδειγματιστεί η σημερινή Διοίκηση Σταθόπουλου και να κάνει κάτι αντίστοιχο. Επίσης αποτελεί σημείο μεγάλης επικινδυνότητας  η διασταύρωση Γραβιάς & Σπάρτης με τα κολωνάκια στη μέση του δρόμου, ιδίως από τη στιγμή που διέρχονται από εκεί όχι μόνο κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής αλλά και άλλων Δήμων και υπάρχει αυξημένη κίνηση. Να μην ξεχνάμε ότι τα πορτοκαλί κολωνάκια τοποθετούνται προσωρινά και υποδηλώνουν ότι γίνονται έργα οδοποιίας και τα οποία αφαιρούνται άμεσα μετά το πέρας των εργασιών.

 

 

*δημοτική σύμβουλος της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”, πρώην πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ.

Σχετικά άρθρα:

ΕΦΗ ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΥ: «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» της Καθημερινότητας

ΕΦΗ ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΥ: … Ολοκληρώνεται η ανακύκλωση

ΕΦΗ ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΥ: Να πως γίνεται η ανακύκλωση στην πόλη μας