Δημοπρατείται στα τέλη Φεβρουαρίου το έργο ανάπλασης Αιγαίου Πελάγους

Καλά νέα για την περιοχή του Αι Γιάννη Αγίας Παρασκευής έφερε το 2019. Δημοπρατείται στις 25 Φεβρουαρίου 2019 το έργο συνολικής ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους, από τη Λεωφ. Μεσογείων έως την οδό Ελβετίας, προϋπολογισμού 1,3 εκ. ευρώ.

Το τμήμα από την οδό Ελβετίας έως την οδό Γραβιάς θα αναπλαστεί μετά την κατασκευή του αγωγού ομβρίων, έργο που δημοπρατείται στις 9 Ιανουαρίου 2019.   Το έργο χρηματοδοτείται με 470.000 € από το Πράσινο Ταμείο, Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου  του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και με 830.000€ από ίδιους πόρους του Δήμου.  

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά γιατί προχωράμε στην υλοποίηση ενός έργου που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων, τη βιώσιμη κινητικότητα και την εικόνα του Αι Γιάννη. Αισθάνομαι επίσης ικανοποίηση γιατί δημιουργούμε ένα ακόμη μεγάλο έργο υποδομής για την πόλη μας, πετυχαίνοντας παράλληλα την ένταξη του, όπως πολλών άλλων, σε  πρόγραμμα χρηματοδότησης», δήλωσε για το γεγονός ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.