Γ. Μυλωνάκης: Τιμήσαμε με τον τρόπο που εκείνος θα επιθυμούσε τη μνήμη του Ηλία Λιάρου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά 5Χ5 που συνδιοργάνωσαν

η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε» και ο Α.Σ. «Ολυμπιάδα»

Σε κλίμα συγκίνησης, με έντονες τις μνήμες από την πολύχρονη παρουσία του Ηλία Λιάρου στα αθλητικά δρώμενα της Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου το 1ο τουρνουά 5×5 «Παίζουμε για τον Ηλία», που συνδιοργάνωσαν η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε» και ο Αθλητικός Σύλλογος «Ολυμπιάδα», στο κλειστό γυμναστήριο στην Αιγαίου Πελάγους και Νότου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι 4 ομάδες με τη φανέλα των οποίων είχε αγωνισθεί ο Ηλίας Λιάρος και συγκεκριμένα το Κολέγιο Αθηνών, οι Bluedogs, τα Εκπαιδευτήρια Πλάτων και η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής.

Στο τέλος της αθλητικής διοργάνωσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε» και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, και ο πρόεδρος του Α.Σ. «Ολυμπιάδα» Γιάννης Πάνου παρέδωσαν αναμνηστική πλακέτα στη σύζυγο του αείμνηστου Ηλία, Γλυκερία.

Αμέσως μετά την επίδοση της πλακέτας, ο Γ. Μυλωνάκης δήλωσε:

«Το 1ο τουρνουά 5Χ5, που μόλις παρακολουθήσαμε, είναι μια μικρή εκδήλωση αναγνώρισης για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του Ηλία στον Αθλητισμό της πόλης μας. Νομίζουμε ότι αυτός είναι ο τρόπος που και εκείνος θα επιθυμούσε για να τον θυμόμαστε. Η ανάμνησή του, αλλά και όλα όσα μας έμαθε στα χρόνια που συνεργαστήκαμε στον Οργανισμό Άθλησης του Δήμου, θα αποτελούν για μας «πυξίδα» για το μέλλον και για τα όσα επιθυμούμε να αλλάξουμε στον αθλητισμό της Αγίας Παρασκευής.

Στόχος μας είναι το συγκεκριμένο τουρνουά να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, ως αφορμή για να θυμόμαστε έναν άνθρωπο που ταύτισε το όνομά του με την προσφορά στην πόλη μας».