Η απουσία πολιτικού λόγου, είναι δείγμα ηθικής πτώσης

aparaskevi-images.gr

Η «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», εκφράζει τη χαρά της για την συμπόρευση της κας Ελένη Δάβαρη, πρώην αντιδημάρχου, με την παράταξή μας. Ως γνωστόν, η κα Δάβαρη  έχει υπηρετήσει  την πόλη από διάφορες θέσεις, παράγοντας έργο αναγνωρισμένο από όλους.

Οι σοβαροί  άνθρωποι, έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να εντοπίζουν τα λάθη τους και να τα διορθώνουν. Επιπλέον, γι΄αυτούς τους ανθρώπους, αυτό που μετρά, δεν είναι οι όποιες πιθανές προσωπικές περιστασιακές πικρίες ή διαφωνίες. Αυτό που μετρά πρωτίστως, είναι το συμφέρον της πόλης  και της παράταξης. Είναι αυτό που μας ένωσε και πάλι με την κα Ελένη Δάβαρη, στον κοινό αγώνα για την  επανεκκίνηση του Δήμου, με την απαλλαγή του από τη σημερινή δημοτική Αρχή που τον καταδίκασε σε πεντάχρονη απραξία.

Θα θέλαμε να συμβουλέψουμε τους διάφορους κακοήθεις δήθεν δημοσιογράφους,  κάποιους άλλους που η παρουσία τους στα Κοινά άφησε μηδενικό στίγμα, αλλά και  διάφορους φιλόδοξους που δεν έχουν κανένα έρεισμα στην ευρύτερη παράταξη, αλλά και γενικότερα στην πόλη, να είναι πιο προσεκτικοί. Για τους πρώτους, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα, ο κακοήθης θα είναι πάντα κακοήθης. Στους υπόλοιπους όμως, που  δήθεν κόπτονται για την ενότητα της παράταξης, ενώ πράττουν ακριβώς το αντίθετο, θα πούμε τα εξής: Η προσωπική φιλοδοξία τους (ιδίως όταν είναι καταδικασμένη και όταν μάλιστα το γνωρίζουν), δεν μπορεί να τοποθετείται μπροστά και πάνω από το γενικότερο  συμφέρον της παράταξης και της πόλης μας. Θα τους προτείναμε, τέλος, να μην εκτίθενται ανεπανόρθωτα και δημόσια, με ενέργειες ή κείμενα που προδίδουν πανικό και έλλειψη αξιοπρέπειας. Ο συνδυασμός μας δεν θα τους ακολουθήσει στον κατήφορο που έχουν επιλέξει.

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος

Υποψήφιος δήμαρχος

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής