Σοβαρή καταγγελία του ΚΚΕ Αγίας Παρασκευής για επίθεση σε υποψήφιό του (φωτογραφία)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε σήμερα το πρωί από φασιστοειδές, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Αγίας Παρασκευής Γιώργος  Δάρρας, ενώ βρισκόταν στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

αποκλειστική φωτογραφία

Η επίθεση ήταν απρόκλητη, αφού το φασιστοειδές που έφερε έντονα εμφανή τατουάζ σε όλο του το σώμα, χωρίς καμία αφορμή κατευθύνθηκε προς το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ ζητώντας δήθεν το λόγο γιατί τον κοίταξαν, επιτέθηκε γρονθοκοπώντας τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Τέτοιου είδους πρακτικές, που σιγοντάρονται από δυνάμεις του συστήματος  και επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ και το λαϊκό κίνημα, δε θα περάσουν. Δεν πρόκειται να κάμψουν την προσπάθεια που κάνουν οι κομμουνιστές και οι συνεργαζόμενοι στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, να ενισχυθεί μέσα στο λαό το ρεύμα αντίθεσης στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ, το ρεύμα αγωνιστικής διεκδίκησης όσων έχουν σήμερα ανάγκη οι εργαζόμενοι.

Καλούμε το λαό της πόλης να υψώσει ένα αδιαπέραστο τείχος στους φασίστες και όσους τους ανέχονται και τους στρώνουν το έδαφος. Να παλέψει ενάντια στα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που τους ενισχύουν.

Να ενισχύσει παντού, και στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, το ΚΚΕ και τη “Λαϊκή Συσπείρωση” για να δυναμώσει παντού η πάλη για την απομόνωση των φασιστοειδών και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς. Γιατί μόνο η ενίσχυση του ΚΚΕ αποτελεί απάντηση στο φασισμό και όχι οι ψευδεπίγραφες “προοδευτικές συμμαχίες” όλων αυτών που στηρίζουν το σύστημα που θρέφει τους φασίστες, που μοιράζονται μαζί τους κοινούς στόχους για λογαριασμό των αφεντικών.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ