“Νέα Αρχή” Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βία

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, μόλις πληροφορήθηκε το βίαιο επεισόδιο εναντίον υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι συνεργάτες μου κι εγώ καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κάθε ενέργεια που εκφεύγει του πολιτισμένου και με επιχειρήματα διαλόγου κι αντιπαράθεσης προσώπων και παρατάξεων, ενόψει των εκλογών για νέα δημοτική Αρχή στην Αγία Παρασκευή. Καταδικάζουμε, επομένως, και τη συγκεκριμένη βιαιοπραγία που καταγγέλλει το ΚΚΕ Αγίας Παρασκευής εναντίον του συμπολίτη μας και υποψήφιου με τη Λαϊκή Συσπείρωση κ. Γιώργου Δάρρα, ως μια αντιδημοκρατική ενέργεια, που είναι εκτός του δημοκρατικού αισθήματος όλων των πολιτών της Αγίας Παρασκευής, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης και δημοτικής επιλογής.

Στις εκλογές, όπλα κάθε δημοκράτη είναι τα επιχειρήματά του κι οι πολιτικές του θέσεις. Οι μπουνιές κι η βία, είναι προνόμιο μόνο των αρνητών της Δημοκρατίας. Αυτούς τους τελευταίους, οφείλουμε όλοι, ενωμένοι, να τους αποκαλύψουμε και να τους απομονώσουμε.