Οι Αντιπρόεδροι της Ν.Δ., Κ. Χατζηδάκης και Α. Γεωργιάδης στηρίζουν Ενότητα, στηρίζουν Βασίλη Ζορμπά

Ενωμένη η Νέα Δημοκρατία στην Αγία Παρασκευή

Την πρώτη Κυριακή των εκλογών το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να μην ευνοήσει με την στήριξή του κανέναν υποψήφιο δήμαρχο σε Δήμους όπου υπήρχαν άνω του ενός υποψήφιου. Στον δεύτερο γύρο των εκλογών, όπου η επιλογή των πολιτών είναι ξεκάθαρη, δεν ήταν δυνατόν να μην είναι στο πλευρό των υποψηφίων της και να μην στηρίξει τον αγώνα τους. Αυτό έπραξε για την Περιφέρεια αλλά και τους δήμους.

Όσον αφορά το Δήμο Αγίας Παρασκευής η επιλογή των δημοτών ήταν ξεκάθαρη. Έφεραν πρώτη σε ψήφους την παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» με επικεφαλής τον Βασίλη Ζορμπά ο οποίος είναι από χρόνων σημαντικό στέλεχος της Ν.Δ. και ποτέ δεν το έκρυψε άλλωστε.

Έτσι στα πλαίσια της συσπείρωσης του χώρου της Ν.Δ. που εκφράζεται από τρεις δημοτικές παρατάξεις από τον Κεντροδεξιό χώρο, έγινε αρχικά η δήλωση σύμπλευσης με τον κ. Ζορμπά της παράταξης «Αγία Παρασκευή Μια γενιά μπροστά» του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη και ακολούθησε αυτή της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» του κ. Γιώργου Οικονόμου.

Στο επιστέγασμα της ενότητας της Κεντροδεξιάς στην Αγία Παρασκευή ήταν η χθεσινή επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του Βασίλη Ζορμπά των δύο Αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστή Χατζηδάκη και κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του Γραμματέα Εξωτερικών Γιώργου Κουμουτσάκου, του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νίκου Χαρδαλιά και του Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων Νίκου Κωστόπουλου.

Στα πλαίσια της ενότητας της Ν.Δ. στην πολιτική εκδήλωση συμμετείχαν οι κ.κ. Γιώργος Οικονόμου, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης μαζί με στελέχη των συνδυασμών τους, καθώς και ο κ. Κώστας Τσιαμπάς  που αποφάσισε τελικά να μην συμμετέχει ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά πάντα είναι σταθερός στις ιδεολογικές του επιλογές.

Ακολουθώντας και στηρίζοντας την πολιτική βούληση του κόμματος, παρούσα και η ΔΗΜ.Τ.Ο. της Αγίας Παρασκευής με τον πρόεδρό της κ. Γιάννη Καραγιαννάκη.

Από την Νέα Δημοκρατία παραβρέθηκαν επίσης ο τέως αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου Νίκος Ρωμανός, ο υποψήφιος βουλευτής Φώτης Καρύδας, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιάννης Σιδέρης.

Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν το Βασίλη Ζορμπά στις 26 Μαΐου και του έδωσαν το προβάδισμα. Τον γνωρίζουν από την προηγούμενη θητεία του που μέσα σε μόλις 3,5 χρόνια δημιούργησε έργα που φαίνονται και δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Οι δημότες αποφάσισαν να του δώσουν μια ακόμα ευκαιρία με «εντολή» να φέρει ανάπτυξη στην πόλη και να ξεφύγει από την αδράνεια των 5 ετών του ΣΥΡΙΖΑ που την βάλτωσε. Γνωρίζουν επίσης, πως ο Βασίλης Ζορμπάς ποτέ δεν υπήρξε υποκριτής, αλλά πάντα ήταν ευθύς, ντόμπρος και δεν μασούσε τις κουβέντες του, όποιο κι αν ήταν το πολιτικό κόστος. Εξάλλου τις προηγούμενες εκλογές δεν τις κέρδισε λόγω συγκυριών, όπως φαίνεται από τους μόλις 192 ψήφους που του στοίχησαν την εκλογή.

Αυτή την Κυριακή προσβλέποντας στην ενότητα των πολιτών και την πολιτική αλλαγή που θα πάει ένα βήμα μπροστά την Αγία Παρασκευή, οι παρατάξεις της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Παρασκευή στέκονται στο πλευρό του Βασίλη Ζορμπά και θα συνεργαστούν μαζί του στην Διοίκηση του Δήμου, όπως επιτάσσει το νομοσχέδιο του Κλεισθένη.