Δήλωση Γιώργου Οικονόμου για τα τελικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην Αγία Παρασκευή

Ο επικεφαλής της παράταξής μας, Γιώργος Οικονόμου έκανε την παρακάτω δήλωση:

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές ολοκληρώθηκαν. Θέλω για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τα στελέχη της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή για τον καθαρό και τίμιο αγώνα που έδωσαν με ήθος και ευπρέπεια. Η παράταξή μας καθιερώνεται πλέον από το αποτέλεσμα ως πόλος ανανέωσης, ελπίδας και προοπτικής. Επίσης να ευχαριστήσω τους δημότες που μας εμπιστεύθηκαν και να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσουμε στην πράξη την εμπιστοσύνη τους.

Συγχαίρω τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά για την εκλογή του και εύχομαι μία επιτυχημένη και δημιουργική θητεία για το καλό της πόλης μας.

Θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ στον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο που πέρα από τυχόν διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις, η αυτοδιοικητική του διαδρομή και προσφορά, η ευγένεια και η προσωπικότητά του, συνέβαλαν ώστε να εμπεδωθεί ένα πολιτισμένο κλίμα πολιτικής αντιπαράθεσης που πρέπει να το διατηρήσουμε.

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα, που αφορά όλες τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι η υπεύθυνη στάση στο θέμα της Διοίκησης του Δήμου από όποιο μετερίζι επιλέξουν, της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης.

Τέλος ας μου επιτραπεί, παρόλο που δεν το συνηθίζω, μία αναφορά στην σύζυγό μου Άρτεμη, που χωρίς να το επιθυμεί μπήκε αναγκαστικά σε μια διαδικασία αλλαγής της οικογενειακής καθημερινότητας και δημόσιας παρουσίας, αλλά στάθηκε δίπλα μου και με στήριξε για άλλη μια φορά στα δύσκολα.