Γιορτάζει ο Ι.Ν. Προφήτου Ηλία Τσακού, πλήθος πιστών παρευρέθη στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος και ακολούθως η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Προφήτου Ηλία στην περιοχή του Τσακού Αγίας Παρασκευής.

Εν όψη της αυριανής εορτής του Αγίου, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην ομώνυμη εκκλησία του Τσακού και με ευλάβεια παρακολούθησε τη Θεία λειτουργία και ασπάστηκε τη σεπτή εικόνα.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησαν ο Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος, βοηθός του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου Αρχιμανδρίτης Αχίλλειος Τσούτσουρας, πλαισιωμένοι από τον Προϊστάμενο του ναού Πρωτ. π. Σταύρο Γούλα και των συνεφημερίων του.

Μεταξύ των πιστών παρέστησαν ο νεοεκλεγής Δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς, ο απερχόμενος Δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος, οι επικεφαλής παρατάξεων Γιώργος Οικονόμου και Γιάννης Μυλωνάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτικοί  παράγοντες και μέλη των συλλόγων της πόλης.

Την εικόνα συνόδευσε κατά την περιφορά η μπάντα του Δήμου και το χορευτικό τμήμα του συλλόγου “Αλληλεγγύη” Αγίας Παρασκευής.