Δήλωση του δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Παπαμιχαήλ στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

ΠΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Αγία Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2019.

Δ Η Λ Ω Σ Η

Σωτηρίου Αν. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, Δικηγόρου, Δημοτικού Συμβούλου.

Κύριε Δήμαρχε,

Κυρία Πρόεδρε,

Κες/οι Σύμβουλοι,

Ο συνολικός και αναλυτικός απολογισμός της πενταετούς διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ περιόδου Σεπτ.2014 – Αυγ.2019 κατετέθη δημοσίως την 29η Αυγούστου 2019 και ως εκ τούτου είναι γνωστός και ανοικτός σε κριτική.          

Συνεπώς, η εμπαθής εναντίον μου προσωπική επίθεση του εκπροσώπου της δημοτικής παράταξης «ΛΑ΄Ι΄ΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 18.9.2019 είναι χαρακτηριστική του ηθους του συγκεκριμένου προσώπου. Πρώτον, διότι υπήρξε εντελώς απρόκλητη. Δεύτερον, διότι ελαβε χώρα εν τη απουσία μου, μία από τις ελάχιστες, και τρίτον, και κυριότερο, διότι ηταν παντελώς αστοιχείωτη και αναπόδεικτη. Ο εμπαθής Σύμβουλος δεν επικαλέστηκε το παραμικρό για να αποδείξει τα βαρύτατα λεγόμενα του. Τον προκαλώ και παρακαλώ λοιπόν να τα αποδείξει. Η εναντίον μου επίθεση πέραν των αλλων ευρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το συλλογικό ηθος τόσο της ανωτέρω δημοτικής παράταξης, τόσο της εξαιρετικής εκπροσώπησης της στο ΔΣ του Οργανισμού, σε ολη την ανωτέρω περίοδο, η οποία ουδέποτε εξετράπη, οσο και του πολιτικού κόμματος που αυτοδιοικητικά εκπροσωπεί, το οποίο ουδέποτε προσωποποιεί τις πολιτικές αντιθέσεις.

Κύριε Δήμαρχε/Κυρία Πρόεδρε/ Κες/οι Σύμβουλοι,

Η προηγούμενη δημοτική περίοδος 2014-2019 βρίθει προσωπικών επιθέσεων, οι οποίες προκάλεσαν πολλαπλά τραύματα. Οι δημότες μας εξέλεξαν για να προωθήσουμε τα κοινά συμφέροντα ολων τους και όχι να αναλωνόμαστε σε ανέξοδες προσωπικές επιθέσεις, οι οποίες συσκοτίζουν τις πολιτικές απόψεις.

Εκτός εάν ο σκοπός ορισμένων είναι ακριβώς αυτός.

Εύχομαι και ελπίζω η τακτική αυτή να απομονωθεί, ώστε η δημοτική περίοδος 2019-2023 να αποτελέσει μία γόνιμη περίοδο, ως αποτέλεσμα της ισορροπίας συμπολίτευσης/αντιπολίτευσης.-