Η Μελίνα Αλεφαντή νέα Δημοτική Σύμβουλος του ‘Φυσάει Κόντρα’

Η Μελίνα Αλεφαντή σήμερα ορκίστηκε νέα εκπρόσωπος της Δημοτικής Παρέμβασης Φυσάει Κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Αγία Παρασκευή.

Για το ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ η εναλλαγή εκπροσώπων αποτελεί βασική καταστατική αρχή και μία πολιτική επιλογή που τηρεί με συνέπεια για ακόμα μία φορά στα χρόνια ύπαρξής της. Θεωρούμε ότι οι εκπρόσωποί μας οφείλουν να είναι ανακλητοί και οριζόμενοι από την ολομέλεια της συλλογικότητάς μας και αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία της πολιτικής μας λογικής.

Όλα αυτά τα χρόνια όλοι και όλες οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες που συγκροτούμε και στηρίζουμε το Φυσάει Κόντρα έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε βαθιές συντροφικές σχέσεις διατηρώντας τον δημοκρατικό χαρακτήρα του δημοτικού μας σχήματος και ενισχύοντας τον σεβασμό και την αλληλεγγύη μεταξύ μας. Αυτές οι σχέσεις δημιουργήθηκαν μέσα από κάθε συνέλευσή μας αλλά και μέσα από κάθε μικρή και μεγάλη μάχη που δώσαμε στην Αγία Παρασκευή αλλά και κεντρικά, μαζί με τους συμπολίτες μας, με τους εργαζόμενους, την νεολαία, τους συνταξιούχους.  

Όποια ή όποιος εκπροσωπεί το Φυσάει Κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων και να προβάλλει τα προβλήματα των κατοίκων, απαιτώντας λύσεις. Ιδιαίτερα σε μία συγκυρία που είναι πολιτικά και κοινωνικά έκρυθμη, που οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο δρόμο και κινητοποιούνται ενάντια στα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης ΝΔ, εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων – ΕΕ – ΔΝΤ, των μόνιμων μνημονίων και της επιτροπείας.

Οι κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών αποτελούν για εμάς πολιτικό φάρο αισιοδοξίας, για να ξημερώσουν μέρες χωρίς την άδικη καταπίεση του κεφαλαίου και του κέρδους.

Για μια κοινωνία που μας αξίζει, απαλλαγμένη από την καπιταλιστική βαρβαρότητα, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

 Για να συνεχίσει να «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» όχι μόνο στην Αγία Παρασκευή αλλά και στις ζωές μας.